U Junajtedu ne brinu, četiri parafa dogovorena, hoće li uskoro biti i peti?

Autor: Nikola Miloradović
utorak 09.10.2018.
18:02
Izvor: Sportske.net

Situacija u klubu nije idealna, ali izgleda da igrači ne žele da menjaju sredinu.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Pisali smo da je Mančester junajted u problemu, kada je ugovor Davida De Hee u pitanju.

Pregovori sa Špancem traju preko dva meseca, pomaka nema, a trenutna saradnja bivšeg golmana madridskog Atletika ističe na kraju sezone.

Ipak, klub ima opciju da produži saradnju na dodatnih godinu dana, ali se u upravi nadaju da tu opciju neće morati da aktiviraju i da će do kraja sezone dogovoriti novi, višegodišnji ugovor.

Nisu ipak zabrinuti, Španca navodno najviše brinu rezultati, a na upravi je da ga ubedi da će Junajted u skorijoj budućnosti napasti trofeje u Premijer ligi i Ligi šampiona.

Uprava veruje da im u prilog ide i činjenica da je Real doveo Tiboa Kurtou, a spremni su i da De Heu načine najplaćenijim golmanom na svetu.

I dok traže rešenje sa španskim golmanom, u klubu polako završavaju priču oko produžetka saradnje sa četvoricom igrača.

Naime, minule nedelje su obavljeni razgovori sa Lukom Šoom, Ešlijem Jangom, Huanom Matom i Anderom Ererom.

Španci navodno žele da ostanu, za Ereru se pričalo da bi mogao da se vrati u Bilbao, dok je navodno i Mata izrazio želju da karijeru nastavi u domovini, obojici ugovor sa klubom ističe na kraju sezone, ali prema poslednjim informacijama mogli bi ipak da potpišu nove saradnje sa klubom, ukoliko dobiju odgovarajuće uslove.

Što se tiče Janga, njegov jedini uslov je da igra, u suprotnom bi mogao da napusti klub i karijeru nastavi u MLS ligi, ali u Junajtedu veruju da će pronaći kompromisno rešenje.

Pričalo se i da Šo ne želi da produži saradnju, ali navodno mladog beka, koji je od ove sezone konačno standardan, brine samo minutaža, on navodno nema nikavih problema sa Murinjom. S ozbirom da minutažu ima, sva je prilika da će ostati u klubu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Antihepi
Tuesday, 09.10.2018
19:45

Не видим где би Јанг могао да игра следеће сезоне. Ове има места само на обе бековске стране (и то због недовољног квалитета наших бекова). Верујем да нерадо игра на тим позицијама. Ако Јунајтед жели велики трофеј следећих сезона,онда Јанг свакако не сме да игра десног бека. Мислим да клуб полако треба да продаје вишак играча, пре свих то су Џоунс,Смолинг/Рохо,Дармијан,Јанг. О Лингарду треба добро размислити.

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 09.10.2018
19:33

Prosecni squad players...

avatar
Devil born 1878
Tuesday, 09.10.2018
23:20

Fabregas, bakajoko, 48357 igraca na pozajmicama...

avatar
StefMU
Tuesday, 09.10.2018
19:31

"Navodno, navodno, navodno.."