U Juventusu pokuljao prljav veš, besni rat, svako protiv svakoga!

Autor: Boris Jovanović
subota 14.05.2022.
08:24
Izvor: Sportske.net

Prava sapunica, ko će pobediti na kraju?

EPA-EFE/MASSIMO RANA
EPA-EFE/MASSIMO RANA

Povezane vesti

U Juventusu razočaranje i tenzija. Bes ključnih aktera pokazuje da je sezona kompletan neuspeh, izborena je Liga šampiona i to je sve. Mnogi ukazuju sada da je Pirlo osvojio i više bodova i da je uzeo Superkup i kup Italije.

Pavel Nedved je napravio problem odmah posle izgubljene utakmice u Rimu u finalu, kada je Juventus dozvolio da Inter okrene rezultat. On je optužio igrače u svlačionici da nemaju pravi pristup, a doveo je u pitanje i neke odluke Alegrija.

Nije tajna da se Čeh i trener ne podnose, Nedved je bio iza Alegrijevog odlaska 2019. a Anjeli je vratio prošlog leta trofejnog trenera. Inače, predsednik je i dalje uz Alegrija koji ima još tri godine ugovora i nikakva smena ne dolazi u obzir.

Zbog trenera je izbila svađa između Anjelija i Nedveda, tome su prisustvovali direktori Arivabene i Ćerubini. 

Alegrija ipak niko ne može da odbrani od medija koji ukazuju da je svojim lakonskim pristupom koštao Juventus. On se brani da je ovo stvaranje tima za naredne sezone, ali niko ne veruje u to.

Ni Nedved nije bezgrešan, njegovi izbori su se takođe pokazali kao pogrešni, poput odlaska Marote, potpredsednik sem velike fudbalske karijere nema nikakve reference da donosi ključne odluke, makar je takvo mišljenje javnosti. 

Klub čeka prelazni rok, pitanje je ko će donositi odluke, podsetimo, iako Nedved skida odgovornost, on je vratio Kina kada je otišao Ronaldo, tvrdeći da će dati 25 golova u sezoni. Upravo prvi deo šampionata kada nije bilo rešenja u napadu, koštao je Juventus titule. Sada se pominju mnoga imena, ali pitanje je da li klub ima novca za neke velike transfere, posle Vlahovića, a neizvesno je koga od slobodnih agenata mogu da privuku visinom ugovora...

Juventus igra u ponedeljak protiv Lacija u Torinu, poslednji meč sezone pred svojim navijačima, utakmica nema nikakvog značaja jer će završiti kao četvrti. U centru pažnje u Italiji je duel između Milana i Atalante, pobedom bi "Rosoneri" verovatno napravili ključni korak ka tituli, bio bi im potreban bod u poslednjem kolu. Inter gostuje na Sardiniji, pobeda je uslov da ostanu u trci, videćemo rasplet, a vi proverite odlične kvote na AdmiralBetu. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke