U Lesteru žale za njim, a Nica se već kaje što ga je dovela?

Autor: Nemanja Veljković
sreda 21.09.2022.
21:30
Izvor: Sportske.net

Nica nezadovoljna ponašanjem Danca.

EPA-EFE/RUNGROJ YONGRIT
EPA-EFE/RUNGROJ YONGRIT

Povezane vesti

Fudbalski klub Nica ostvarila je loš start u novoj sezoni. Klub sa juga Francuske je posle osam odigranih kola u Ligi 1 jedan zabeležio samo dve pobede i sada sa osam bodova zauzima 14. mesto na tabeli.

Francuski mediji navode da je jedan od glavnih krivaca za slabe partije novi čuvar mreže ekipe Kasper Šmajhel.

Ni bivšem klubu danskog golmana Lesteru ne cvetaju ruže ove sezone koji već žali što ga je prodao međutim, u Nici je sa njim drugačija situacija.

Predstavnici danskog reprezentativca u stalnom su kontaktu sa vlasnikom Nice Džimom Ratklifom što je već unelo nemir unutar tima. 

Problem je nastao još na početku sezone kada su njegovi predstavnici otišli kod Ratklifa kako bi tražili da Šmajhel bude na golu već u prvom kolu. Međutim, taj zahtev nije ispunio šef struke tima Lucien Favre, već je odlučio da Marčin Bulk bude među stativama na otvaranju sezone.

Takođe, za Šmajhela se priča i da se ne pridržava pravila ekipe, kao što su vreme sastanaka ili pravilno korišćenje slobodnih dana, što izaziva veliku frustraciju unutar tima. Tridesetpetogodišnji golman navodno je ovog leta stigao u klub i sa visokim procentom telesne masti.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke