U Madridu malo potrebno da uzlete, uz ovakav trio mogu da pobede svakog?!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 24.01.2021.
08:20
Izvor: Sportske.net

Real Madrid upisao jednu od ubedljivijih pobeda ove sezone, javnost euforična.

EPA-EFE/Juriaan Tierie
EPA-EFE/Juriaan Tierie

Povezane vesti

Bez Zinedina Zidana na klupi i Serhija Ramosa na terenu, Real Madrid je razbio Alaves rezultatom 4:1.

I to nije sve, Real je konačno dočekao da vidi pravog Edena Azara, sa golom i asistencijom, dok je Karim Benzema sa dva pogotka prestigao Lea Mesija po broju pogodaka u svim takmičenjima ove sezone. Modrićeva dirigentska palica i nova maestralna partija, takođe je jedna od stvari zbog koje u Madridu vlada usijanje i pored činjenice da je Real u prethodnih 10 dana ostao bez Superkupa Španije i Kupa kralja.

As piše da smo konačno videli ambiciozni Real, da je Modrić bio genijalan u svojim milimetarski preciznim dodavanjima i da je Azar konačno bio onaj Azar zbog kog je Florentino Perez razbio kasu da ga dovede iz Čelsija. Uz zaključak "ova liga je živa, Madrid nikada ne odustaje", As podvlači da će se ovakav Real do kraja boriti za titulu. 

Marka istovremeno naziva Modrića najboljim centralnim veznim igračem na svetu, te da uz ovakvog Azara, Real može da pobedi svakog. 

Madridski mediji ističu da su Modrić, Benzema i Azar u svojim najboljim verzijama i dalje među najboljima i da oni donose prevagu na terenu koja može da slomi svakog protivnika.

Real zaostaje četiri boda za Atletikom koji ima čak dve utakmice manje, tako da će ova trka biti veoma teška za Madriđane.

Nakon eliminacije iz Kupa kralja, Real za razliku od Barselone sada može da se posveti samo La Ligi, i da se dobro pripremi i odmori do narednog duela, protiv Levantea u Madridu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke