U Madridu novi problem, Španac neće da ga tretiraju kao Jovića, hoće li Luka danas pokazati zube?

Autor: Boris Jovanović
sreda 22.09.2021.
09:38
Izvor: Sportske.net

Bolna sećanja na Majorku...

EPA-EFE/KIYOSHI OTA
EPA-EFE/KIYOSHI OTA

Povezane vesti

Real gostuje na Balearima. Tamo će ih sačekati neprijateljska atmosfera kao i obično, a Anćeloti će zbog natrpanog rasporeda mešati karte. 

Mediji očekuju da Luka Jović koji je odigrao samo 139 minuta epizodnih uloga i Isko počnu meč na "Son Moišu". Za njih će ovo biti šansa da se dokažu, ali je na površinu isplivao slučaj "Asensio". On je izgubio mesto u timu, mogao bi večeras da bude na terenu, što ga čini nervoznim jer veruje da mu Anćeloti na taj način šalje poruku da je u istom košu sa Srbinom i Andalužaninom koje su mediji već preseliti iz Madrida na leto, iako je tek septembar.

Priča se da je Asensio, velika nada Reala, potpuno drugačiji posle povrede i naročito od odlaska Zidana, da ne radi onako kako se očekuje i da se stalno poziva na nepoverenje kluba, ali i činjenicu da mu Anćeloti menja poziciju. 

Više nije ni tako mlad, ima 25 godina, a mediji ga optužuju da stalno traži alibi za loše partije.

Inače, Anćeloti mora da bude oprezan, jer je pre dve godine Zidan učinio isto na ostrvima, izveo rezerviste, odnosno igrače sa manjom minutažom. Izgubili su sa 1:0, posle toga je Odriozola otišao u Bajern, a Jović i Militao nisu dobijali šansu, Brahim je otišao u Milan. Danas nema Bejla, Karvahala, Krosa, Marsela, Mendija, Sebajosa. Vaskez će desno, a klinac iz Kastilje, Migel Gutijerez levo, videćemo hoće li Jović početi pre Benzeme, u napadu su sigurni Brazilci Rodrigo i Vinisijus, a igraće i Kamavinga koji je dovoljno mlad da ima daha za ovaj ubitačan ritam...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke