U Madridu "romantizuju" sramotu, Real još ispada najveći pobednik?!

Autor: Milovan Longinov
sreda 16.02.2022.
09:20
Izvor: Sportske.net

Madriđani nevidljivi na terenu, ali kao da ne mare mnogo...

EPA-EFE/Ian Langsdon
EPA-EFE/Ian Langsdon

Povezane vesti

Real Madrid je odigrao jednu od najlošijih utakmica poslednjih godina u Ligi šampiona.

Tim Karla Anćelotija nije uputio nijedan udarac u okvir gola, Điđi Donaruma gotovo da nije pipnuo loptu 90 minuta i utisak je da Real ne bi postigao gol još tri dana sa onakvom igrom.

Ipak, u Madridu na neki način nisu nezadovoljni, jer ceo svet priča o Kilijanu Mbapeu, njihovom budućem igraču. Ili neko misli da neće naredne sezone igrati u Realu?

Madriđani se teše time što je sada ceo svet video kakvog igrača dobijaju i to besplatno, te da je upravo Mbape jedina razlika i da će je oni od naredne sezone u narednim godinama, uvek imati na svojoj strani. 

O preokretu niko ne priča, iako nema gola u gostima, što olakšava u ovom slučaju Realu, jer ako PSŽ postigne gol, oni ne moraju tri kao nekada, pa je Madriđanima Mbape jedina "pobeda" u ovom dvomeču. 

Madridski mediji nisu preterano kritični, kao što su inače, jedina tema im je "kako je samo dobar Mbape", navijači su malo više besni, ali se i oni naslađuju činjenicom da je ceo svet video kakvog će igrača imati u svojoj ekipi.

Revanš je na programu 9. marta, videćemo kakav odgovor ima Real, a šta je za Madrid spremio Mbape, uz oporavljenog Nejmara, koji će sigurno biti starter...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke