U Madridu smislili plan za leto, i Jović dobio cenu

Autor: Sportske Net
subota 19.06.2021.
20:04
Izvor: Sportske.net

Pola tima na prodaju.

Beta/AP Photo/Bernat Armangue
Beta/AP Photo/Bernat Armangue

Povezane vesti

Real Madrid ima velike želje, ali budžet je mnogo manji nego inače, pre svega zbog koronavirusa. Kako javljaju lokalni mediji, "kraljevići" će imati 100 miliona evra na raspolaganju, ali u planu je i prodaja određenih i grača, kako bi klub dodatno zaradio i otvorio vrata za još neka nova lica.

Naime, u Madridu su rešeni da se oslobode Varana za 70 miliona evra. Među glavnim kandidatima su Mančester junajted i Pari Sen Žermen, a u Junajtedu iako su ozbiljnije zagrizli ne odgovara cena, pa su spremni da pregovaraju. 

Pored Varana, za odlazak je spreman i Luka Jović. Klub bio spreman da ga proda za 35 miliona evra. Fudbaler se nije naigrao u Madridu, a po povratku sa pozajmice iz svog bivšeg kluba Ajntrahta iz Frankfurta, sudbina napadača je i dalje neizvesna. 

Dalje, na odlazećem spisku su i Dani Sebaljos koj može da ide za 30 miliona, Isko, ukoliko neko ponudi bar 25, a Brahim Diaz,koji će najverovatnije uz "baj-bek" klauzulu biti prodat Milanu, Mariano i Odriozola za nekih 20 miliona evra. 

Već ptice na grani znaju, želju broj jedan, a to je Kilijan Mbape, koji će, ukoliku "sveci" budu hteli da ga prodaju i on da ode, biti skupa zabava. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke