U Milanu "slavlje", izbacuju ih iz Evrope?!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 01.06.2019.
12:30
Izvor: Sportske.net

Gazidis bi time počeo proces konsolidacije...

EPA-EFE/SERENA CAMPANINI
EPA-EFE/SERENA CAMPANINI

Povezane vesti

Izgleda da su u Milanu prelomili, neće igrati Evropu.

Ono što se govorkalo u finišu sezone, izgleda da je bilo istina, prošle godine su izbačeni, ali su dobili arbitražu u Lozani.

Sada pregovaraju sa UEFA, neće ulagati žalbu na isključenje iz Evrope, nisu ostali u granicama dogovora, a žele da se reše problema za naredne tri sezone.

Ivan Gazidis je prelomio uz odobravanja vlasnika jer u EL ne mogu da očekuju ništa, pogotovo jer planiraju da podmlade tim i prodaju najbolje igrače poput Donarume.

Gazidis želi da sredi potpuno finansijske knjige što je sa uspehom radio u Arsenalu, da smanji troškove i oformi novi tim. To će naići na otpor među navijačima i dalju eroziju kluba, ali u Milanu su uvereni da je to jedini put.

Ako ih UEFA izbaci, što je verovatno, mesto u LE zauzeće sledeći na tabeli, Torino.

I dalje nije poznato ko će biti trener, Maldini, ako ostane i dobije veća ovlašćenja, želi Đampaola iz Sampdporije, pominje se Konseisao, ali on ima klauzulu od 15 miliona, kao i njegov zemljak Espirito Santo, međutim, želja kluba je pre svega italijanski trener i mali troškovi, pa se iskusni Đampaolo uklapa u projekat. I dalje ostaje kandidatura Simonea Inzagija, ali bi on zahtevao pojačanja za koja Milan nema novca...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ton4i
Monday, 03.06.2019
19:34

Pokusavam razumeti,ali ne ide.
Pa cak i da znatno smanje troskove i podmlade ekipu,zar ne bi bilo dobro da neka nova lica (rezervisti u toj podmladjenoj i oslabljenoj ekipi) dobiju priliku u LE,zar nije to dobra prilika za te mlade igrace da steknu dodatno iskustvo na velikoj sceni?
Ovako javno govore i cak se i hvale da bi verovatno rano ispali iz takmicenja,i stvara se situacija da mi navijaci budemo srecni kada na kraju Torino zavrsi u LE,cudna situacija,u finisu sezone na osnovu forme se stekao utisak da ni Inter kao ne zeli previse igrati u jednoj LS,ili je taj nagli pad forme bio uzrok kako bi Serija A u finisu bila sto uzbudljivija,sta je svakako upalilo,zadnje sekunde su resavale dali ce Inter u LS,ili ce Empoli ostati u ligi.

avatar
lol (NewProfile)
Saturday, 01.06.2019
14:10

Pametna odluka.

avatar
Mitar YNWA
Saturday, 01.06.2019
13:18

Kako propade Milan, nema od njih nista narednih 10 godina. Velikani sebi me dozvoljavaju ovakav pad.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 01.06.2019
14:47

Rece navijac kluba koji najmanje 30 godina ne zna za titulu u svojoj ligi. Da se razumemo, ja ne mislim da vi niste velikan(i), naprotiv, gigantski ste klub.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 01.06.2019
12:42

Zapoceti su vec pregovori Gazidisa i UEFE. Gazidis pokusava da izdejstvuje da Milan ne igra Ligu Evrope, ali da zato nema ogranicenja na trzistu. #VitoAngele Ovo drugo je jako bitno.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 01.06.2019
12:35

Ostali smo u granicama dogovora jer je period koji se razmatra to jest posmatra tri sezone, (a) ne samo jedna, nisu problemi za NAREDNE tri nego za dve sezone i nije EL nego LE. Djampaolo je OK, on je novi Sari.