U nokaut fazi LŠ nas potencijalno čeka fudbalski klasik, Arsenal, Barsa ili Real putuju u Nemačku

Autor: Sportske Net
petak 15.12.2023.
11:45
Izvor: Sportske.net

Sve će biti poznato u ponedeljak.

Povezane vesti

Kompjuter je otkrio verovatnoću ko će sa kim igrati narednoj fazi Lige šampiona. Arsenal i Mančester siti se potencijalno susreću sa nekim izazovnim protivnicima u prvoj rundi nokauta.

Kako projekcija kaže, PSŽ će se najverovatnije susresti sa Mančester sitijem. Navodno, postoji 14,75 odsto šanse da se ova dva kluba suoče. Poslednji put ova dva tima igrala su u grupnoj fazi Lige šampiona u sezoni 2021/22. 

Siti također ima 14,75 odsto verovatnoće da će izvući Kopenhagen, koji dolazi iz grupa A kao drugoplasirani, iza Bajerna. 

Zanimljivo je da će Arsenal, koji je rezervisao svoje mesto u nokaut fazi nakon pobede od 6:0 protiv Lansa, najverovatnije igrati protiv Lajpciga. Kompjuter im daje 20 odsto verovatnoće da će igrati protiv bundesligaša.

Tobdžije takođe imaju 13,59 odsto šanse da izvuku PSŽ i Kopenhagen, prema ovoj računici. 

Lider Serije A, Inter, navodno ima velike šanse da izvuče nosioca grupe i pobednika grupe A Bajern Minhen ili pobednika grupe F Borusiju Dortmund, dok Real Madrid i Barselona imaju veliku šansu da izvuku Lajpcig.

Žreb osmine finala će se održati u ponedeljak, 18. decembra, kada će sve svakako i zvanično biti poznato. 

Izvlačenje će se odvijati tako što se pobednici svake grupe stavljaju u šešir za nosioce. Drugoplasirani u svakoj grupi će ići u drugi šešir. Klubovi koji su igrali u istoj grupi ne mogu da se sastanu, kao ni oni iz iste zemlje. 


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke