U Portu nisu mogli da se pomire sa porazom - Pepeov i Konseisaov šou, Benfika slavi Di Mariju

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 10.08.2023.
00:10
Izvor: Sportske.net

Svašta je ovde bilo...

EPA-EFE/JOSE SENA GOULAO
EPA-EFE/JOSE SENA GOULAO

Povezane vesti

Fudbaleri Benfike osvojili su Superkup Portugalije pošto su sa 2:0 (0:0) savladali Porto.

Jedan predugačak meč okončan posle više od 100 minuta pripao je Benfiki zahvaljujući Anhelu di Mariji koji je načeo Porto u 61. minutu, a onda je Petar Musa u 68. povisio na 2:0 i postavio konačan rezultat. Sve to iako je Porto imao zrelije šanse tokom meča.


Ovaj poraz im je mnogo teško pao. Kao po običaju, bilo je dosta žutih kartona (12) među kojima je bio i Pepe, logično... Ali, onda je u 90. prevršio svaku meru i sa namerom udario rivala za direktan crveni karton. Prgavi Portugalac je potom po izlasku sa terena skinuo dres Porta i podigavši ga uvis napustio teren.

Tada se događa i spektakularan gol Galena za smanjenje rezultata, ali on je poništen zbog igranja rukom u kontaktu koji je prethodio pogotku. I u 95. minutu, desila se još jedna neprijatnost. Isključen je i Seržo Konseisao sa klupe Porta, ali nije želeo da napusti teren dokle god mu glavni arbitar ne objasni razlog. Sve se to oteglo pet-šest minuta nakon čega je i svoju predstavu po izlasku imao i Konseisao udarajući se po grudima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke