U Rimu suze, kako je Kragujevčanin postao "crna beštija" Bajerna!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 04.10.2021.
09:13
Izvor: Sportske.net

Nemačka bruji...

Povezane vesti

Ništa novo kada je u pitanju Filip Kostić. Uvek protiv Bajerna igra dobro, muči Bavarce, pa ni za koga jučerašnja partija ne predstavlja iznenađenje.

"On je godinama jedan od najboljih igrača lige, uništio je Bajern, brzinom, energijom, bez ikakve dileme najbolji igrač utakmice", pišu bavarski listovi.

Poraz šampiona jeste iznenađenje s obzirom na formu nakon traljavog starta, ali je Ajntraht najvećem nemačkom klubu naplatio sve propuste u prethodnim kolima, kada su igrali dobro, ali su zaređali sa serijom remija.

Zanimljivo da je ovo prvi poraz Bajerna kod kuće u poslednjih 30 mečeva, a da Ajntraht nije pobedio u Minhenu od početka veka, punu 21 godinu. 

Naglesman kaže da su svi znali šta će "Tučko" uraditi, da nisu stigli da ga zatvore i da je postigao klasičan "Kostićev" gol, pogodio dijagonalu.

U Italiji kažu da je Lacio mnogo pogrešio što nije učinio i poslednji napor da dovede Srbina u Rim. 

Zanimljivo Filip je ove godine u osam mečeva dva gola, imao četiri asistencije, u karijeri je za Ajntraht dao 28 golova, 47 asistencija. 

Očigledno ovo bi mogla da bude Filipova sezona pune afirmacije posle koje će Kragujevčanin konačno otići u veliki klub...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke