U Toskani remi koji nikome ne odgovara

Autor: Vladimir Stojanović
subota 03.11.2018.
20:00
Izvor: Sportske.net

Roma stigla do boda u finišu, ali čini se da niko neće biti zadovoljan ishodom...

EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI
EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI

Povezane vesti

Krenulo je agresivno sa obe strane, videlo se da i jedni i drugi žele pobedu pa je bilo na startu dosta uzbuđenja, vrlo lako su Džeko na jednoj i Kijeza na drugoj strani mogli da stvore više problema, Lafontu, odnosno Olsenu.

Simeone je pretio Rimljanima, a sredinom prvog dela, u jednoj akciji Pelegrini i Džeko nisu uspeli da utišaju "Franki".

I onda, u 33. minutu, vođsto "Ljubičastih". Strelac je odlični Vereto, pogrešio je Florenci, Simeone krenuo sam ka Olsenu, Danac ga ruši, penal i vođstvo Toskanaca.

Mogao je odmah Džeko da izjednači, ali je Lafont spasao svoj gol.

U nastavku napadi Rome, pokušao je mladi Zaniolo, na drugoj strani Fiorentina je preko Fernandesa, a onda i Kijeze mogla da dotuče rivala.

Ipak, kako se meč bližio kraju, domaći su se povukli, Roma stezala obruč, posle jedne odbijene lopte Lafonta, snalažljivi Florenci pogađa, iskupio se ga grešku kod penala domaćih i poravnao na 1:1.

Na kraju, čini se da ni jedni, ni drugi neće biti zadovoljni, Fiorentina je mogla da stigne makar ove večeri do četvrtog mesta, Roma zaostaje za rivalima, nikako da uđu u seriju pobeda, ali kako se utakmica razvijala dobro je da su izbegli poraz.

Kolarov i Milenković igrali su od početka,

Sinoć je Napoli lako slavio protiv Empolija, a danas je Inter takođe postigao pet golova protiv Đenove, pa su ova dva tima smanjila prednost Juventusa na tri boda. Šampion ima meč manje, večerašnji duel sa Kaljarijem u kome je veliki favorit.

Napoli - Inter 5:1
Đenova - Inter 5:0
Fiorentina - Roma
Juventus - Kaljari 20:30

Nedelja:

Lacio - SPAL 12:30
Kjevo - Sasuolo 15:00
Parma - Frozinone
Sampdorija - Torino
Bolonja - Atalanta 18:00
Udineze - Milan 20:45

Na tabeli Juventus ima 28 bodova, meč manje, slede Inter i Napoli sa po 25, Milan i Lacio imaju po 18 i meč manje, Roma i Fiorentina 16 bodova...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke