U Totenhemu kipte od besa, bezobrazluk Arsenala!

Autor: Nemanja Janošev
petak 14.01.2022.
20:45
Izvor: Sportske.net

Pošteno ili ne?

PA-EFE/Facundo Arrizabalaga
PA-EFE/Facundo Arrizabalaga

Povezane vesti

Fudbalski klub Arsenal uputio je zahtev čelnicima Premijer lige da njihov meč protiv Totenhema koji je planiran za nedelju bude odložen.

Kao razlog naveli su povređene igrače, virus kovid-19 i fudbalere koji su na Afričkom kupu nacija, što je od strane Totenhema ocenjeno kao nepoštovanje njih kao rivala.

Naime, Arsenal je u četvrtak odigrao meč protiv Liverpula na "Enfildu" u okviru Karabao kupa, nisu potvrdili nove slučajeve zaraze koronavirusom, ali uprkos svemu tome nemaju, kako kažu, dovoljan broj igrača na raspolaganju. Usput su prethodnih dana dvojicu svojih igrača prosledili na pozajmice (Mejtland-Najls i Balogun), ali sada se žale na smanjeni roster.

Brojni klubovi su uspevali da pronađu snagu i igraju uprkos velikom broju slučajeva zaraze virusom ili su jednostavno bili primorani, te je ovaj potez Arsenala od strane britanske javnosti ocenjen kao bezobrazan.

Mikel Arteta za utakmicu sa Totenhemom neće moći da računa na povređene Čejmbersa, Sedrika Soareša, Tirnija, Saku, Smit-Roua i Tomijasua, zaraženog Edegora, suspendovanog Džaku, te Obamejanga, Partija, Pepea i El Nenija koji su na Afričkom kupu nacija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke