U Totenhemu razočarani odlukom UEFA, ali...

Autor: Aleksandar Golubović
ponedeljak 20.12.2021.
17:55
Izvor: Sportske.net

Gledaju i dobre strane izbacivanja.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Fudbaleri Totenhema neće imati priliku da se bore u eliminacionoj fazi Lige konferencija pošto su odlukom UEFA izbačeni iz ovog takmičenja nakon što nisu izašli na teren protiv Rena, kada su bili desetkovani usled velikog broja zaraženih igrača.

Prema pisanju novinara bliskog klubu, Totenhem je predstavio nekoliko opcija kada je reč o terminima za duel protiv Rena, a navodi se i da je bio spreman na utakmicu svega 24 sata nakon derbija protiv Liverpula.

Razlog zašto do dogovora nije došlo leži u odluci Rena da im nijedan od spomenutih datuma nije odgovara, motiv za ovu odluku svakako treba tražiti u ljutnji na odloženi prvobitni duel kada su džabe doputovali u Englesku.

U Totenhemu ne kriju da su razočarani ovom odlukom UEFA, ali da se na nju neće žaliti. 

"Razočarani smo odlukom Žalbene komisije UEFA i odbijanjem da nam daju vremena da dogovorimo novi termin duela. Moramo da prihvatimo ovu odluku i naš fokus usmeravamo na takmičenja koja su nam preostala", stoji u saopštenju tima iz severnog Londona.

Kako glavni motiv što su odbili da se žale leži u "gubljenju vremena i resursa", kako su naveli u klubu, a svesni su da će u nastavku sezone ući rasterećeniji i sa većim šansama da osvoje FA i Liga Kup.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke