UEFA podvila rep - Bez kazne za najveće pobornike Superlige!

Autor: Nemanja Janošev
utorak 28.09.2021.
08:16
Izvor: Sportske.net

Šta će proizaći iz ovoga?

Povezane vesti

Unija evropskih fudbalskih asocijacija (UEFA) saopštila je da neće kazniti preostala tri kluba koja su ostala uz ideju o osnivanju Superlige Evrope.

Iako su najavljivali velike sankcije, uključujući i izostavljanje timova sa idejom o Superligi iz svojih takmičenja, UEFA se predomislila, podvila rep i odbacila sve optužbe prema tri preostala kluba koji i dalje veruju u projekat. Tu se misli na Juventus, Real Madrid i Barselonu.

Ova tri tima su i dalje pobornici Superlige s željom da se izvuku iz finansijskih problema, pre svega Real i Barselona čija dugovanja se mere u milijardama.

"Nakon obustave postupka protiv Barselone, Real Madrida i Juventusa u vezi sa kršenjem pravnog okvira UEFA sa Superligom, Žalbeno telo UEFA danas je slučaj proglasilo ništavim, kao da postupak nikada nije bio ni otvoren", navodi se u saopštenju UEFA.

Nisu želeli svađu sa velikanima ili su promenili ploču, pitanje je sad. Evropska kuća fudbala nije ostala dosledna svojim obećanjima i najavama, što bi u bliskoj mogućnosti moglo da dovede do osnivanja ovog kvazi takmičenja.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.