UEFA razbuktala nezadovoljstvo - velikani ogročeni, javio se i Gvaridola!

Autor: Aleksandar Golubović
ponedeljak 13.12.2021.
14:35
Izvor: Sportske.net

Pamtiće se ovaj dan.

EPA-EFE/LAURENT GILLIERON
EPA-EFE/LAURENT GILLIERON

Povezane vesti

Prvi put u istoriji žreb za osminu finala Lige šampiona biće ponovljen, što nekima nije bilo po volji imajući u vidu da su im kuglice donele relativno lake rivale.

Najviše su ljuti u Real Madridu, koje je prvobitni žreb spojio sa Benfikom, a sumnjaju da će imati ovoliko sreće u ponovljenom koji je zakazan za 15h sati.

U Madridu ovu odluku smatraju skandaloznom budući da je prilikom izvlačenja njihovog i Benfikinog imena sve bila legalno, jer je sporni trenutak kada su izvučeni Mančester junajted i Viljareal usledio tek kasnije.

Ni u Juventusu nisu bili oduševljeni ovakvom odlukom budući da su i oni imali sreće izvukavši Sporting, ali su bili daleko sažetniji nego što je to slučaj sa Realom.

Za razliku od italijanskog i španskog predstavnika, Liverpul i Čelsi, koji su takođe izvukli uslovno rečeno lakše rivale (Salcburg i Lil) nisu javno negodovali povodom žreba.

Od engleskih predstavnika oglasio se menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola izjavivši da je sasvim u redu ponoviti žreb ukoliko je došlo do greške.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke