Ukrao pa se pozvao na Murinja, Žoze uneo nemir u Rim!

Autor: Aleksandar Golubović
utorak 17.05.2022.
12:53
Izvor: Sportske.net

Ogromna euforija pred finale.

EPA-EFE/ANGELO CARCONI
EPA-EFE/ANGELO CARCONI

Povezane vesti

Fudbaleri Rome imaju istorijsku priliku da 25. maja uđu u istoriju kao prvi osvajači Lige konferencija, a Žoze Murinjo uđe u red trenera koji je objedio trofej iz ovog takmičenjima sa onima iz Lige šampiona i Lige Evrope.

Ni mršavi remi protiv Venecije u subotu, koji je zakomplikovao Romin put kao plasmanu u Evropu kroz prvenstvo nije mnogo poremetio euforiju među navijačima "Vučice", a simpatičan primer za to je krađa dresa u klupskoj prodavnici.

Navijač je uhvaćen, ali je ubrzo opravdao ovo delo "Murinjo efektom".

"Poludeo sam zbog Murinjove Rome, igraćemo finale Lige konferencije. Nisam mogao da odolim", rekao je navijač u policiji, a prenosi Korijere delo Sport.

Podsetimo, Roma uoči poslednjeg kola ima samo bod više od Fjorentine u borbi za Ligu Evrope, a ukoliko slučajno stvari pođu po zlu na gostovanju Torino, šansa za popravni je u Tirani pet dana kasnije.

Ukoliko Roma pobedi izboriće direktan plasman u LE bez obzira na kojoj poziciji bude završila u prvenstvu.

Prethodno se duel u Torinu igra u petak od 20:45, a budući da će Roma biti već glavom u Tirani, predlog AdmiralBeta je da će na Olimpijskom stadionu doći do podele bodova, a kvota je izvanrednih 3,50.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke