Umorni "kraljevi" u Pamploni stavljaju "krunu"

Autor: Lazar Nikolić
sreda 20.04.2022.
08:35
Izvor: Sportske.net

Jović ni na klupi.

EPA-EFE/JUANJO MARTIN
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

Nakon velikog preokreta i pobeda u Sevilji, Real Madrid je na "milimetar" od šampionske titule, 35. u bogatoj istoriji kluba.

Posle šokantnog poraza Barse od Kadiza na "Nou Kampu" Madriđani imaju ogromnih 15 bodova više u odnosu na najvećeg rivala i pobedom protiv Osasune večeras praktično bi ih još samo "teorija" delila od osvajanja Primere.

Trener Karlo Anćeloti će ipak morati da odmori neke igrače u Pamploni, jer je posle intenzivne utakmice na "Ramon Sančes Pishuanu" došlo do "zamora materija", a Madriđane već u utorak očekuje prva utakmica polufinala Lige šampiona protiv Mančester sitija u Engleskoj.

U sastavu Reala večeras neće biti dvojice "nezamenljivih" na sredini terena, Brazilac Kazemiro se na treningu u ponedeljak požalio na bol u mišiću, a hrvatski as Luka Modrić jednostavno je preumoran za još jednu tešku utakmicu. Obojica će biti spremni za Mančester siti u utorak.

Nedostatak pravog levog beka zbog odsustva Mendija i Marsela moraće da nadomesti Načo, dok bi po desnom boku trebalo da dejstvuje Vaskez.

Za napadače nema odmora, pa će Vinisijus i Benzema još jednom biti najveća pretnja za protivničkog golmana. Srpski reprezentativac Luka Jović još uvek se nije oporavio od povrede i neće ga biti ni na klupi.

Utakmica 33. kola španske Primere između Osasune i Reala igra se večeras od 21.30.

Ukoliko mislite da se Real previše istrošio posle Sevilje, posetite AdmiralBet kladionicu i odigrajte duplu šansu na Osasunu, kvota je jako primamljiva, probajte.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke