Unaj Emeri impresioniran Kostom Nedeljkovićem

Autor: Nemanja Janošev
sreda 07.08.2024.
18:55
Izvor: Sportske.net

Kakva će biti njegova minutaža u Premijer ligi?

Aston Villa FC
Aston Villa FC

Povezane vesti

Srpski bek Kosta Nedeljković za sada ostavlja odličan utisak na sve u Aston Vili, počevši od navijača, saigrača, pa do trenera Unaja Emerija.

Doskorašnji levi bek Crvene zvezde je zimus potpisao za klub iz Birmingema u transferu vrednom 8.000.000 evra i neće imati lak zadatak da se domogne mesta u prvoj postavi novog tima. 

Za sada sve teče pozitivno, reakcije tako pokazuju, a on vredno radi ne bi li se što pre adaptirao na uslove nove sredine što uključuje sistem igre španskog trenera i intenzitet fudbala u Engleskoj.

"Njegova adaptacija teče dobro, ali njemu je potrebno vreme da razume našu taktiku. Naravno, on ima tek 18 godina, vrlo je mlad, ali sam srećan jer je vrlo dobra osoba i dobar profesionalac. Na treninzima i na utakmicama je veoma oprezan kako bi napredovao. To je način. Neophodno mu je vreme, ali sam veoma zadovoljan s njim", kazao je Emeri.

Španac je i uoči dolaska Koste na "Vila park" bio vrlo zadovoljan transferom i navodno ne želi da ga pusti na pozajmicu, već ga vidi kao momka koji bi mogao da bude starter na desnom beku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke