Underov evrogol, Marseju samo bod sa igračem više

Autor: Darko Mitrović
nedelja 16.01.2022.
22:42
Izvor: Sportske.net

Derbi na Velodromu bez pobednika.

Beta/AP Photo/Daniel Cole
Beta/AP Photo/Daniel Cole

Povezane vesti

U poslednjoj večerašnjoj utakmici 21. kola šampionata Francuske, Marsej i Lil su na Velodromu podelili bodove, bilo je 1:1.

Posle svega što se dešavalo večeras na terenu, gosti su osvojili ''slađi'' bod, jer su još od 32. minuta imali igrača manje na terenu, pošto je Benjamin Andre dobio dva žuta kartona.

Pre toga, Lil je poveo u 15. minutu golom Svena Botmana, koji je bio najviši u skoku pred golom domaćih posle centaršuta Sančesa iz kornera - 0:1.

Naravno, Marsej je u nastavku sa igračem više imao više od igre, a na izjednačenje se čekalo do 75. minuta, kada je Paje izveo korner, poslao loptu na ivicu kaznenog prostora, odakle Čengiz Under prelepim udarcem pogađa levi ugao gola gostiju - 1:1.

Sam finiš meča protekao je u snažnom pritisku domaćih koji imaju za čime da žale. Malo je nedostajalo da gosti postignu autogol u nadoknadi vremena, ali su uspeli da izbiju loptu u korner. Potom je Under bio u velikoj prilici, kada je golman Grbić odbranio, a u poslednjim sekundama je i pokušaj Lirole bio neuspešan.

Marsej je sada treći na tabeli sa 37 bodova, a Lil je na desetoj poziciji sa 29 bodova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke