Uništio Zvezdi evropske snove, a da li će pokrenuti projekat "Premijer liga"?

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 30.05.2024.
22:20
Izvor: Sportske.net

Hoće li on biti taj?

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Sezona fudbalera Crvene zvezde završena je uspešno, posebno imajući u vidu kako je išlo do zime kada su ostali bez evropskog proleća i bili drugoplasirani na tabeli Super lige Srbije.

Verovali su u klubu da je moguće izboriti plasman u Ligu Evrope sa trećeg mesta u grupnoj fazi Lige šampiona, ali Jang bojs je bio rival koji se uspeo da nadmudri crveno-bele iako, kvalitetom, to nisu pokazali. Posebno je to bilo izraženo kada je Crvena zvezda gostovala u Švajcarskoj u nadi da će pobedom uspeti da se domognu treće pozicije, ali su domaći kaznili sve promašaje ekipe tadašnjeg trenera Baraka Bahara.

Delovalo je da je u Bernu sve potaman, da bi u martu mesecu došlo do rastanka između kluba i trenera Rafaela Vikija koji je od tada slobodan agent. To bi moglo da važi još neko vreme jer je Švajcarac, prema navodima italijanskih medija, interesantan Sanderlendu.

Engleski tim je bio zainteresovan za doskorašnjeg trenera Remsa Vila Stila, ali kako će on prema svemu sudeći ostati u Francuskoj, navodno su se okrenuli Vikiju međutim pitanje je da li će do dogovora doći jer je Fabricio Romano demantovao italijanske kolege istakavši da on nije kandidat za klupu ovog tima.

Cilj "crnih mačaka" biće povratak u Premijer ligu posle turbulentnih godina u Čempmionšipu i sezone koju su završili tek na 16. mestu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke