Upisana tri boda - Fantastično poluvreme Rome, a onda ozbiljan pad!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 23.01.2022.
19:55
Izvor: Sportske.net

Murinjo stigao do nova tri boda.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MEO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MEO

Povezane vesti

U okviru 23. kola Serije A ekipa Rome je uspela da savlada Empoli na gostovanju rezultatom 2:4 (0:4). 

Roma je odigrala fenomenalno prvo poluvreme. 

Već u 24. minutu je povela sa 0:1, Oliveira je pokušao šutem sa distance, došla je lopta do Abrahama koji je dobro reagovao, šutirao i pogodio za prednost "vučice". 

Samo devet minuta kasnije Roma je stigla do novog gola, nakon kornera je Manćini bio na pravom mestu i pogodio je za 0:2

Roma je nastavila da lomi svog protivnika novim golom, već u 35. minutu utakmice bilo je 3 gola razlike, kontra je išla po desnoj strani, na kraju Zaniolo šalje loptu u kazneni prostor, a Oliveira pogađa

Totalna katastrofa Empolija viđena je dva minuta kasnije kada je ekipa Žozea Murinja stigla do 0:4. Bila je to fantastična kontra Rome, Mihtarijan je nakon dodavanja petom Abrahama vodio loptu po levoj strani, uposlio je u kaznenom prostoru Zaniola koji ne greši. 

U nastavku opuštanje Rome, ali igrali su sasvim dovoljno da upišu tri boda. 

Ipak, Murinjo će biti nervozan zbog pristupa, Empoli je stigao do dva gola. Prvi već u 55. minutu utakmice, tada je Pinamonti uspeo da smanji rezultat nakon asistencije sa leve strane Bandinelija. 

Drugi gol su postigli u 72. minutu utakmice kada jeBajrami postigao lep gol sa distance, gađao je sam ugao iskosa sa leve strane i pogodio. 

Ispostavilo se da je to bio konačan rezultat, Murinjo je čak i urlao pored aut linije nadajući se da će probuditi svoj tim u nastavku, ali se to nije desilo. Srećom po njih, u prvih 45 minuta je Roma izgledala fantastično, dovoljno za tri boda. 

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke