Uprava želi Raula, Perez misli drugačije i svoj "pik" ne menja!

Autor: Milovan Longinov
subota 01.04.2023.
13:15
Izvor: Sportske.net

Ko će naslediti Karla Anćelotija, ako ne osvoji Ligu šampiona?

EPA-EFE/Sergio Perez
EPA-EFE/Sergio Perez

Povezane vesti

Real Madrid ne odustaje od Lige šampiona i Kupa kralja, La Liga je praktično izgubljena, ali i početkom aprila opet se piše o smeni Karla Anćelotija.

Florentino Perez je jednostavno takav, svakome se prošla sezona zaboravlja i meri se po poslednjoj, a ukoliko ovu Real završi bez trofeja, mnogi veruju da će Karlo Anćeloti i ovaj put otići posle dve godine. 

Navodno, Perez je odavno prelomio da će naredni trener Real Madrida biti Maurisio Poketino, jer mu je Argetinac u svemu "po meri".

Perezu se sviđaju njegovi javni nastupi, kako rukovodi ekipom i kako ume da stoji uz svoj klub i nema dilemu da je on prvi izbor.

Zanimljivo je da su madridski mediji danas otkrili da brojni članovi uprave naginju ka legendi Raulu Gonzalesu, koji vodi B tim, ali Perez smatra da je još uvek rano za toliki iskorak i da će njegovo vreme doći.

Poketino nekako kao da čeka poziv Reala, odbio je brojne ponude, a nije da ih nije imao od kako je dobio otkaz u Pari Sen Žermenu. 

Istina, Argentinac se nije proslavio, čak je uspeo i da ispusti titulu u Ligi 1 i prepusti je Lilu, a u Ligi šampiona je ispao od Mančester sitija i Real Madrida i nije uspeo da napravi značajniji iskorak u Evropi. 

S druge strane, Karlo Anćeloti je pokazao da je maher za Ligu šampiona i ove sezone je favorit, ali neće imati lak put, jer posle Čelsija ide na Mančester siti ili Bajern Minhen.

Sve ukazuje da mu posao zavisi od trofeja u Ligi šampiona, a ako ga ne osvoji, Poketino je spreman, kao i Perez da ga dovede. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke