Urnebesni Klop u Madridu, zašto sebe ne vidi u Španiji?

Autor: Aleksandar Golubović
ponedeljak 05.04.2021.
21:10
Izvor: Sportske.net

Drago mu je što je Real favorit.

EPA-EFE/Nick Potts
EPA-EFE/Nick Potts

Povezane vesti

Menadžer Liverpula Jirgen Klop bio je prilično raspoložen na konferenciji za novinare pred prvi duel četvrtfinala Lige šampiona protiv Real Madrida.

Šampiona Engleske će se u utorak uveče prvi put sastati sa Realom još od finala elitnog takmičenja 2018. godine, koji je između ostalog ostao zapamćen i po podmuklom startu Serhija Ramosa nad Mohamedom Salahom.

Klop je priznao da je od tad prošlo dovoljno vremena da ne gleda više isto na kapitena Reala.

"Kad bi se vratio u to vreme i da me je neko pitao da li bih pozvao Ramosa na rođendan, rekao bih mu ne (smeh), ali sada bih već razmislio. Nije mi se svidelo šta se tada dogodilo, ali to je normalno", rekao je Klop.

Dodao je da sumnja da će žaliti ukoliko ne bude seo na klupu Reala, a razlog je loš španski.

"Mislim da bih mogao da vodim klubove ovde, ali problem je moj loš španski. Jedino što mogu da uradim ovde jeste da naručim pivo. Voditi Majorku bila bi sjajna stvar", rekao je Klop.

Istakao je da mu je drago što je Real već proglašen za favoritom, što mu omogućava da na mnogo rasterećeniji način pripremi taktiku za mečeve protiv kraljevskog kluba.

Prvi od dva duela u nadmetanju za polufinale elitnog takmičenja na programu je sutra uveče od 21 sat na stadionu "Alfreo Di Stefano", dok je revanš za osam dana u Liverpulu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke