Uspešna pauza romanse Alegrija i "stare dame", pustolovina se nastavlja

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 27.05.2021.
21:45
Izvor: Sportske.net

Maks 2025.

EPA-EFE/DI MARCO
EPA-EFE/DI MARCO

Povezane vesti

Fudbalski klub Juventus imenovao je Masimilijana Alegrija za novog-starog trenera.

Andrea Pirlo je bivši, Juve kreće u novu avanturu sa Masimilijanom Alegrijem. Prethodna je bila uspešna, sada je cilj da se titula vrati u Torino čim pre.

Alegri je 2019. godine napustio Juventus i odlučio da ode na "hlađenje", a nakon što "stara dama" nije uspela da nađe adekvatnog partnera, odlučila je da se vrati čoveku sa kojim je funkcionisala, ne lepo u smislu igre, ali uspešno na planu trofeja.

Pirlo nije uverio Anjelija da je čovek za duže staze u ovom trenutku i Juventus je doživeo najgori plasman nakon 2011. godine. S druge strane, Alegri je čekao Real i rasplet sa Zinedinom Zidanom. Bili su brži i uspešno su ga uverili da je povratak na "Alijanc stadion" najbolja opcija za njega.

Ono što je izvesno da će se dogoditi jeste da Kristijano Ronaldo napušta Juve, a Maks će se ponovo usredsrediti na miljenika Paula Dibalu. Kako piše "Skaj", Argentinac će biti centar njegovog projekta.

Masmilijano Alegri će potpisati ugovor do 2025. godine sa Torižanima sa kojima je u prethodnom mandatu osvojio 11 titula, od kojih je pet Serija A.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke