Uticaj Mbapea - Ključni otkaz, stop za Srbina i dolazak čoveka zbog kog se predomislio!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 22.05.2022.
08:21
Izvor: Sportske.net

Počelo je...

EPA-EFE/Mohammed Badra
EPA-EFE/Mohammed Badra

Povezane vesti

Pari Sen Žermen je odlučio da raskine saradnju sa sportskim direktorom Leonardom.

Brojni izvori iz Francuske noćas su potvrdili da je nakon utakmice sa Mecom uprava saopštila Leonardu da više neće obavljati funkciju sportskog direktora.

Ovo zvuči i pomalo neverovatno ako se uzme u obzir koje je sve igrače uspeo da dovede, počevši od Nejmara 2017, pa preko Kejlora Navasa, Donarume, Mesija, Ramosa, Nuna Mendeša...

Njegov odlazak mogao bi znatno da utiče i na potencijalni dolazak Sergeja Milinković-Savića. Leonardo je bio taj koji je direktno pregovarao i oduvek želeo Sergeja u Parizu, pa će sada dalji rasplet biti znatno otežan.

Istovremeno se pojavila informacija i da će njegovo mesto zauzeti cenjeni Luis Campos, koji je činio čuda sa Monakom od 2013. do 2016, baš kada je i Mbape stasavao, a napravio je onaj tim koji je postao šampion ispred Pari Sen Žermena. Nakon toga je svoj vrhunski rad nastavio i u Lilu, koji je takođe zahvaljujući njegovom poslu došao do titule. 

Ipak, najbomastičnija vest, ali ne potvrđena kao za Kamposa, jeste da će na klupu Parižana sesti - Zinedin Zidan!

Upravo je Zidan bio jedan od razloga zbog kog je Mbape pre godinu dana želeo u Real Madrid. Zidan je često komunicirao direktno sa Mbapeom, ali umesto u Madridu, sada se očekuje da sarađuju u Parizu.

Zidan je čekao poziv reprezentacije, želeo je da nasledi Dešana nakon SP u Kataru, ali sada se ozbiljno dvoumi zbog Pari Sen Žermena, pa treba očekivati zanimljiv rasplet. 

Navodno, Mbape će iskoristiti svoja ovlašćenja iz novog ugovora po kom će se pitati za sve da zatraži dolazak Osmana Dembelea, koga i dalje želi u ekipi, umesto Anhela Di Marije koji odlazi u Juventus. 

Francuz još uvek nije potpisao novi ugovor i u Barsi vlada pesimizam po pitanju njegove konačne odluke. PSŽ mu nudi daleko više novca, ali Dembele neće biti tako ključan kao što bi bio u Barsi, jer napred i dalje ostaje trio Mesi, Nejmar, Mbape...

U celoj ovoj priči veliki pobednik je Barsa, koja večeras zatvara sezonu protiv Viljareala na "Kamp nou" i AdmiraBet nudi zicer na goleadu, GG&3+ kvota je 1,62.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke