Uz "Zlatnu loptu", večeras prvi put dodela i dve nove nagrade, za "mir u kući"?

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 29.11.2021.
17:40
Izvor: Sportske.net

Stigla je i potvrda.

EPA-EFE/YOAN VALAT
EPA-EFE/YOAN VALAT

Povezane vesti

Dok "Frans fudbal" još od popodneva objavljuje redosled najboljih igrača u 2021. godini počevši od 30. po redu, stigla je i jedna zanimljiva informacija.

"Frans fudbal" koji dodeljuje najprestižniju individualnu nagradu, potvrdio je da će večeras biti prvi put dodeljena još dva priznanja - klub godine i napadač godine. 

Mnogi pišu kako je ovo UEFA smislila za mir u kući, jer mnogi smatraju  da će pobednik Leo Mesi nezasluženo biti proglašen po sedmi put za igrača godine, ispred neverovatnog Roberta Levandovskog.

Poljak je bio spektakularan, ali nije osvojio Ligu šampiona kao prethodne godine, pa mnogi veruju da je zaslužio neku vrstu kompenzacije, pošto 2020. zbog pandemije nije bilo dodele.

Mnogi već pišu da će Levandovskog pripasti nova nagrada za napadača godine, dok Mesiju ide "Zlatna lopta" pošto je predvodio Argentinu do trofeja na Kopa Americi, a sa Barsom je osvojio Kup kralja. 

Videćemo i kome će pripasti nagrada za klub godine, ceremonija počinje u 20.00, a ubrzo nakon toga saznaćemo sve dobitnike.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
No.1 Gargamel
Monday, 29.11.2021
19:56

Kakva je to prevara dodela Zlatne lopte, u jednom trenutku se ne gleda na titule sa reprezentacijom a u sledecem je to odlucujuce. Ko je upucen u sve ZL u poslednjih 15 godina zna o cemu pricam.