Uzalud Dmitrovićev gol, Suarez režirao preokret!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 21.01.2021.
23:24
Izvor: Sportske.net

Ništa od iznenađenja!

EPA-EFE/Javier Etxezarreta
EPA-EFE/Javier Etxezarreta

Povezane vesti

U utakmici 19. kola španske La Lige, Atletiko je večeras kao gost posle preokreta savladao ekipu Eibara sa 2:1 i dodatno se učvrstio na vodećoj poziciji na tabeli.

Uvodni deo ovog meča obeležio je srpski reprezentativni golman Marko Dmitrović. Njegov tim je izborio jedanaesterac, a upravo je Dmitrović prihvatio izazov da stane oči u oči sa Janom Oblakom i izvede taj jedanaesterac. To je učinio izvanredno, precizno i Eibar je poveo sa 1:0!

Međutim, taj Dmitrovićev gol nije bio dovoljan domaćem timu da iznenadi favorita.

Atletiko je do izjednačenja stigao u 40. minutu meča, kada je Luis Suarez savladao srpskog golmana i rezultatom 1:1 se ušlo u drugo poluvreme.

I to bi bio odličan rezultat za Dmitrovića i drugove, ali u samom finišu meča, u 88. minutu, dosuđen je jedanaesterac i za Madriđane posle prekršaja nad Suarezom, koji nije bežao od odgovornosti i još jednom, ovoga puta sa bele tačke, uspeva da prevari Dmitrovića i donese sva trri boda ''Jorgandžijama'' - 1:2.

Atletiko je tako nastavio seriju pobeda u šampionatu i sada ima 44 boda, sedam više od Reala, uz meč manje. Eibar je ostao na petnaestom mestu sa 19 osvojenih bodova.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke