Uzalud Vlahovićev gol, Sampdorija odnela bodove!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 02.10.2020.
22:39
Izvor: Sportske.net

Vlahović postigao gol, ali uzalud.

EPA-EFE/SIMONE ARVEDA
EPA-EFE/SIMONE ARVEDA

Povezane vesti

Fiorentina je na svom terenu dočekala Sampdoriju u okviru trećeg kola italijanske Serije A, a gosti su odneli tri boda kući.

Mnogi su očekivali novu pobedu Fiorentine, ali su gosti na kraju slavili sa 1:2 (0:1).

U 42. minutu je Fabio Kvaljarela doveo goste u prednost iz penala, ekipa iz Đenove je pred sam kraj prvog poluvremena uspela da stigne do prednosti.

Fiorentina je pokušavala i uspela da stigne do izjednačenja.

Igrao se 72. minut, tada je Nikola Milenković uputio nešto između šuta i centaršuta, lopta dolazi do Vlahovića koji uspeva da pogodi za izjednačenje.

U 83. minutu Sampdorija dolazi do pobede, najlepši trenutak na meču, Valerio Vere je na asistenciju golmana Audera pogodio lob udarcem.

Baner 7

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Boginja iz Bergama
Friday, 02.10.2020
23:04

Ehh te moje Viole, Viole volim od malih nogu jer su klub slican Atalanti, nekad su igrali bas kao Boginja sa igracima poput Mutua,Jovetica,Ljajica,Montoliva i mnogih drugih tad zvezda, napadacki fudbal i naravnoo neosvojiva tvrdjava u Firenci...Imaju trenutno dobrih igraca poput Riberija,Kijeze,Kastrovelija,Duncana al problem je sto nemaju trenera i jednog dobrog golgetera, pa i odbrana nije sjajna, Kaseres i Cacharini su katastrofalni igraci al kad nema boljih oni igraju...Jedan nevjerovatno drag tim mnogim ljubuteljima fudbala al ih unakazi Juventus koji ce im izgleda i ovog ljeta ukrast jos jednog Bisera koji bi mogao zavrsit kao i predhodni Bernardeski...

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Friday, 02.10.2020
22:41

Ovako isto i u Oslu!