Uzbuđenja na sve strane, Romi tri boda na "Kasteljaniju"!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 12.09.2022.
22:40
Izvor: Sportske.net

Roma se izvukla...

EPA-EFE/Alessandro Di Meo
EPA-EFE/Alessandro Di Meo

Povezane vesti

Ekipa Rome je stigla do nove pobede u italijanskoj Seriji A, ukupno četvrte u šestom kolu i to na gostovanju protiv Empolija, pa je sada totalna zbrka na vrhu tabele jer prvih 9 timova su u četiri boda. 

Roma je danas slavila sa 1:2 (1:1). 

Prvi gol je viđen u 17. minutu meča, tada je Paulo Dibala prihvatio odbijenu loptu na oko 20 metara od gola, namestio se i šutirao fenomenalno, pogodio gornji levi ugao za 0:1.

Pred sam kraj prvog poluvremena domaćin je izjednačio rezultat, nakon centaršuta Petra Stojanovića, Bandineli je bio dobar i udarcem glavom je pogodio za 1:1.

U 71. minutu Roma stiže do pobede, tekla je polukontra gostiju, Dibala je bio na desnoj strani,centrirao u sredinu gde je bio Abraham koji pogađa za pobedu svog tima. Samo šest minuta kasnije penal za Romu, ali je Lorenco Pelegrini šutirao slabo, lopta se od prečke odbila u gol aut.

Do kraja meča Empoli je napadao, imao šanse, ali nakon crvenog kartona Akpe Akproa zbog grubog prekršaja u kaznenom prostoru Rome, sve je palo u vodu. Roma je imala još jednu veliku priliku preko Belotija, kada je u situaciji 1 na 1 dobro reagovao golman Vikario. 

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke