Uzbudljiv dan za fudbal, četiri krupna pitanja se rešavaju

Autor: Aleksandar Golubović
četvrtak 03.06.2021.
10:00
Izvor: Sportske.net

Sve bi moglo da stane u ovaj dan.

EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

U pauzi između kraja sezone u nacionalnim šampionatima i početka Evropskog prvenstva, klubovi uveliko rade na sklapanju kockica za narednu sezonu.

Najzanimljivije će biti u Italiji, gde bi trenere mogli da dobiju Inter i Lacio.

Inter je na pragu promocije doskorašnjeg trenera Lacija Simonea Inzagija i izvesno je da će se talentovani stručnjak danas pojaviti na "Đuzepe Meaci" da formalizuje dogovor sa italijanskim šampionom.

Kada je reč o Laciju, klub za koji nastupa reprezentativac Srbije Sergej Milinković-Savić u intezivnim pregovorima je u vezi sa dolaskom Mauricija Sarija.

Prethodnih dana je spor u pregovorima nastao u vezi sa platom, pošto dve strane nisu našle dogovor, ali ne bi bilo iznenađenje da baš dana Sergej dobije novog trenera, a Sari se posle nepunih godinu dana vrati u italijanski fudbal.

Iz Italije se selimo u Englesku, gde je tema broj jedan na klupskom planu dolazak Antonija Kontea u Totenhem.

Jučerašnja vest dana se prelila na današnji, a kako se može čuti, višečasovni pregovori do kasno u noć su urodili plodom i trofejni trener bi već danas mogao da preuzme klub iz severnog Londona.

Najmanje sporna situacija je u Španiji, gde je najavljeno da će Ronald Kuman obnoviti saradnju sa Barselonom i definitivno otkloniti pitanje statusa trenera katalonskog kluba u narednoj sezoni.

Ostanite uz Sportske.net.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke