Uzbudljiv Švajnijev debi! Čikago jedva izvukao bod!

Autor: Darko Mitrović
subota 01.04.2017.
23:07
Izvor: Sportske.net

Posle vodećeg gola proslavljenog Nemca, stvari za Paunovićev tim krenule loše, ali su u nadoknadi vremena domaći ipak uspeli da izbegnu poraz.

EPA/KAMIL KRZACZYNSKI
EPA/KAMIL KRZACZYNSKI

Povezane vesti

U debiju Bastijana Švajnštajgera za ekipu Čikaga, ova ekipa je večeras remizirala u MLS ligi sa Montreal Impaktom - 2:2.

Počelo je fenomenalno za ekipu Veljka Paunovića i Bastijana Švajnštajgera! Igrao se 17. minut meča, kada su domaći iznudili korner sa desne strane, usledio je potom centaršut u peterac, gde je na pravom mestu bio popularni Švajni i udarcem glavom poslao loptu u mrežu - 1:0!

Taj gol pogledajte OVDE.

Očekivalo se da će njegov gol dati dodatni elan ekipi Čikaga, ali iako je Švajnštajger čitav meč odigrao sjajno, na od njega očekivanom nivou, to se za njegove saigrače ne može konstatovati.

Čikago je, doduše, zadržao vođstvo tokom prvog poluvremena, ali u nastavku je usledio potpuni preokret! Prvo je Mankosu u 61. minutu doneo izjednačenje gostima, da bi u samom finišu, na isteku 90. minuta, Montreal poveo golom Balua, udarcem sa dvadesetak metara, posle veoma loše intervencije golmana Čikaga Bave.

Ipak, u nadoknadi vremena Paunovićev tim je uspeo da uzvrati, i to prelepim volej udarcem Solinjaka, za konačnih 2:2!

Mogao je Čikago i do pobede u poslednjim trenucima, ali oštećeni su domaći zbog nedosuđenog penala.

Večerašnju utakmicu obeležila su i dva isključenja, po jedno na obe strane. Najpre je u 71. minutu ''pocrveneo'' Žuninjo, a devet minuta kasnije na drugoj strani i Kabrera.

Čikago sada, posle pet odigranih mečeva ima učinak 1-2-1, a Montreal je i dalje bez pobede u ovoj sezoni, 0-3-1.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke