Uzbudljivo popodne na Mestalji, Sosijedad ispustio bodove u Valensiji

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 11.04.2021.
18:23
Izvor: Sportske.net

Odličan meč u Valensiji.

EPA-EFE/Juan Herrero
EPA-EFE/Juan Herrero

Povezane vesti

Fudbaleri Real Sosijedada ispustili su dva gola prednosti stečena tokom prvog poluvremena utakmice u Valensiji odigravši 2:2 u jednom od zanimljivijih susreta 30. kola španske La Lige.

Ko zna u kom pravcu bi meč otišao da je u 29. minutu Karlos Soler a penala doveo Valensiju u vođstvo umesto što mu je loptu poslao pored stative.

Samo četiri minuta kasnije gosti iz San Sebastijana su stigli do vođstva golom Andera Gevara nakon izuzetnog udarca levom nogom sa vrha "kapice".

Sjajni finiš poluvremena fudbalera Sosijedada objedinio je Aleksander Isak u 45. minutu posle sjajnog solo-prodora.

Sa solidnih 2:0 Sosijedad je otišao na odmor, ali je njihova prednost prepolovljena kada je Danijel Vas u 60. minutu postigao gol sa penala.

Već u 73. minutu na semaforu je stajalo 2:2 nakon pogotka defanzivca "slepih miševa" Gabrijela Pauliste.

Bivši štoper Arsenala je izuzetno skočio i glavom postigao neverovatan pogodak na asistenciju Gonsala Gedesa.

Tim našeg Uroša Račića je ovaj nalet mogao da iskoristi za potpuni preokret, ali je u 80. minutu isključen Maksimilijano Gomez nakon drugog žutog kartona dobijenog zbog prigovora sudiji.

Ovaj remi nijednoj od dve ekipe ne znači previše, pošto je zaostatak Sosijedada nad četvrtoplasiranom Seviljom prilično visok, dok je Valensija na poziciji koja donekle garantuje garantuje opstanak istovremeno ne dozvoljavajući značajan beg ka vrhu tabele.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke