"Uživajte dok možete u srpskom uraganu Vlahoviću" - A posle?

Autor: Boris Jovanović
nedelja 21.11.2021.
09:47
Izvor: Sportske.net

Dušan stigao i legendarnog Šveđanina...

EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI
EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI

Povezane vesti

Naravno, nije ni teško pretpostaviti, Dušan Vlahović je ponovo na naslovnim stranama. Potopio je Milan, više niko nema dilemu da je Srbin najbolji napadač u Seriji A. Dva gola i asistencija smirile su "Đavole", a Dušan je stigao Kurta Hamrina, sa 27 golova u kalendarskoj godini- Čuveni Šveđanin je to uradio pre više od 60 godina. Hamrin je te sezone osvojio kup Italije i KPK sa Fiorentinom, kasnije je otišao i u Milan, gde je bio prvak Evrope. Šveđanin i dalje živi u Firenci.

Trener Italijano je poručio da Fiorentina ne treba da razmišlja o Vlahovićevom transferu, već da sada uživa.

"Čeka ga velika karijera, nije u pitanju utakmica protiv Milana, kako trenira i kakav pristup ima je za divljenje. I posle velikog uspeha sa Srbijom, došao je u klub i nastavio da radi maksimalno".

Što se tiče transfera. stvari se nisu promenile, Totenhem bi odmah isplatio 70 miliona u januaru, ali apetiti Fiorentine su porasli, posle 10 golova u 13 mečeva Serije A, jedno je jasno, bez Dušana su osuđeni na prosečnost. No, sa druge strane, Englezima se žuri, dok će Juventus čekati leto. Vlahović će imati ponude, sigurno Dortmunda, verovatno i PSŽ, ako Haland ode u Siti. Cena je oko 70 miliona evra, ali biće manja na leto, ističe mu ugovor za 12 meseci.

On ne želi da potpiše novi ugovor, spreman je za sledeći korak, a već se zna da traži šest miliona po sezoni. 

Mediji pišu da Milan sada shvata šta je propustio kada nije insistirao na Vlahoviću pre godinu i po dana, ali i apeluju na Juventus, kupovina Srbina mora da bude apsolutni prioritet, nema im druge.

U svim medijima, Vlahović je dobio najvišu ocenu, verovatno će biti i igrač kola, a "calciomercato" ga naziva "srpskim uraganom". 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke