Valensija čašćavala na Bernabeuu, Realova "petarda" bez najboljeg!

Autor: Ivan Cvetković
subota 11.11.2023.
22:56
Izvor: Sportske.net

Nema Belingema? Nema problema.

EPA-EFE/Mariscal
EPA-EFE/Mariscal

Povezane vesti

Fudbaleri Reala savladali su u Madridu ekipu Valensije rezultatom 5:1 u okviru 13. kola španske Primere.

Izabranici Karla Anćelotija ostvarili su ubedljivu pobedu nad "slepim miševima" i to bez Džuda Belingema kojeg nije bilo ni u protokolu zbog povrede ramena.

"Kraljevski klub" poveo je već u trećem minutu kada je Dani Karvahal na sjajan način primio dodavanje Krosa, loptu prebacio na levu nogu i sa ivice kaznenog prostora savladao Mamardašvilija.

Pre odlaska na odmor, Real je stigao do drugog gola, Rodrigo je probio po desnoj strani i uposlio Vinisijusa koji se lepo snašao i udvostručio prednost svoje ekipe u 42. minutu.

Ista veza proradila je i na početku drugog poluvremena, jedva da je prošlo tri minuta igre kada je Vinisijus dobio loptu od Rodriga, stigao do ivice kaznenog prostora i zatresao mrežu Valensije.

Praktično već u sledećem napadu, usledila je nova velika greška u odbrani gostiju, Mamardašvili je loptu dodao direktno do Rodriga kojem nije bilo teško da se upiše u strelce.

Raspoloženi Brazilac postigao je svoj drugi gol na meču u 84. minutu, a četiri minuta kasnije Ugo Duro postigao je utešni pogodak za Valensiju.

Rezultat se do kraja meča nije menjao, pa je Real prilično lako uspeo da ostvari ubedljivu pobedu koja ga je učvrstila na drugom mestu Primere sa 32 boda.

Valensija je 10. sa 18.

Standings provided by Sofascore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke