Valverde opet rotira, dvojica povratnika, a kada će Dembele na teren?

Autor: Milovan Longinov
petak 01.12.2017.
15:34
Izvor: Sportske.net

Dobre vesti za Katalonce.

EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA
EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA

Povezane vesti

Ernesto Valverde na konferenciji za medije uoči sutrašnjeg duela sa Seltom izneo je nekoliko zanimljivih stvari, a najvažnije je da su se od povreda oporavili Serhi Roberto i Andre Gomeš, a sa liste igrača otpali su Delofeu i Semedo.

"Trener Huan Karlos Unzue je dugo bio u Barseloni, odlično poznaje igrače i klupsku filozofiju. Poznajem ga veoma dobro, igrali smo zajedno u Barsi i u odličnim smo odnosima. Njegova Celta sada igra odličan fudbal, radi odličan posao i želim mu sve najbolje", rekao je Valverde koji je posle očajne partije otpisao Đerara Delofeua za ovaj susret.

"Delofeu nije na listi pozvanih igrača zato što u ovom trenutku imamo druge. U utorak već sledi nova utakmica. Andre Gomeš i Serhi Roberto su u potpunosti spremni i nalaze se u konkurenciji za ovaj meč", istakao je Valverde koji je opet upitan o stanju Osmana Dembelea.

"U suštini, mi ne možemo da računamo na Dembelea do pre Božića, ali videćemo, pratićemo situaciju", zaključio je Valverde.

Meč Barselona - Selta na programu je u subotu u 13.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
audispirit
Friday, 01.12.2017
18:12

Ovog Gomesa prodati sto pre. Nije za Barsu i nikada nece biti. Zauzima mesto boljim igracima, a nista pozitivno nije uradio!

avatar
ixyco96
Friday, 01.12.2017
17:56

Delefeu nista posebno,bukvalno uvek zalomi na istu stranu,dovoljno jednu utakmicu njegovu da neko pogleda i on ne predstavnlja problem,osim brzine nema drugih kvaliteta,ne znam zasto su pozurili da ga vrate...

avatar
Lecter
Friday, 01.12.2017
16:53

Znaci ponovo Roberto bek.Kako biju momka u pojam.Gube igraca u veznom redu i to mozda trenutno najboljeg veznog igraca u timu.