Valverde večeras neće mirno spavati, Žiru i Vilijan se razgoropadili!

Autor: Nikola Miloradović
petak 16.02.2018.
21:55
Izvor: Sportske.net

"Plavci" pregazili rivala za 45 minuta, u petoj rundi FA Kupa.

EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Čelsi je u petoj rundi najstarijeg fudbalskog takmičenja na svetu dočekao Hal Siti, a rezultat nakon prvog poluvremena je 4:0 u korist domaćina!

Nakon serije loših rezultata, Čelsi se trgnuo u 27. kolu protiv Vest Broma (3:0), a večeras su nastavili sa sjajnom igrom.

Promešao je Konte karte, u timu nema Azara, ali je zato nezaustavljiv Vilijan, dvostruki strelac u prvih 45 minuta.

Brazilac je načeo "Tigrove" već u drugom minutu, fantastičnim pogotkom. Odlično je prevario čuvara, namestio se na udarac i levom nogom pogodio dalji ugao gola gostiju.

Nastavio je Čelsi da pritiska, a onda je u 27. minutu Pedro prihvatio sjajan pas Fabregasa, pobegao je odbrani Hala i lako matirao Maršala za 2:0.

Samo pet minuta kasnije, greše gosti, Žiru je sjajno ukrao loptu duboko na polovini rivala, dodao je loptu do Vilijana, koji još jednom majstorijom povećava prednost "Plavaca". Plasirao je loptu iza leđa Maršala i dokazao da je večeras i više nego raspoložen za igru.

A onda, 10 minuta kasnije, kombinacija dvojice novajlija, Emerson je sjajno prošao po levom boku, pronašao Žirua, a Francuz u svom stilu, lukavim udarcem u bliži ugao, matirao Maršala za "poker" Čelsija u prvih 45 minuta susureta na "Bridžu"!

Suma sumarum, u prvom poluvremenu videli smo dva gola Vilijana, dve asistencije i gol Žirua, gol Pedra na asistenciju Fabregasa i prvu asistenciju Emersona Palmijerija u dresu tima iz Londona.

Čini se da su "Plavci" spremni za duel sa Barselonom u okviru 1/8 finala Lige šampiona, koji je na programu 20. februara od 20 sati i 45 minuta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Naka TZ (CFC)
Friday, 16.02.2018
23:11

Lijepo je sto Celzi sa lakocom igra i vec na poluvremenu zavrsava posao ali ljudi ovo je Hull koji se bori za opstanak u 2 ligi Engleske.Dobro je sto je Konte odmorio veci dio igraca za Barcelonu.Nadam se da ce svi svjezi i spremni docekat taj mec i da ce dati sve od sebe da nastave dobru fudbalsku tradiciju sa Barcom jer sve prethodne generacije su se dobro nosile sa timom iz Katalonije.Nadam se da ce igraci pruziti maximum jer taj mec nam je mec sezone pa kako bude nek bude.#CFC#

avatar
Friday, 16.02.2018
23:08

Jedino sto ne valja a to je da vadi Pedro na poluvremenu a to znaci da ce igrati protiv Barce. Ziru je majstor a i nadom sam mu se od pocetka prelaznog roka. Kada se spominjo Dzeko ja sam hteo njega jer je momak po meni najbolji dostupni sidras koji se mogo dovesti u ovom prelaznom roku a i inace je veoma dompletan igrac. Emerson me isto pozitivno iznenadio kako igra. Brz, okretan, dobar ubacaj, pozicioniranje... biti ce dobar cini mi se. Idemo dalje sada a i drago mi je da se popravilo raspolozenje u timu. Sada Barca i uz malo srece mozemo ocekitvati dobar rezulatat :)

avatar
SuperFrank8
Friday, 16.02.2018
23:03

Ako je konte tempirao formu za utakmice koje sada dolaze a ubijao ih je od treninga u onom periodu kad nije išlo možda sve ima smisla, videćemo kako će biti sa barsom, utisak je da su im jako lagane noge i da su jako dobro spremni i odmorni, videćemo!