Van Dajkova slaba tačka? Argentinci!

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 06.04.2020.
22:15
Izvor: Sportske.net

Stameni Holanđanin naveo imena igrača koji su mu najviše zadali problema.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Sezona fudbala je suspendovana do daljnjeg.

Datumi se konstantno pomeraju zbog pandemije korona virusa, izvesno je da ćemo tek tokom leta dobiti priliku da ponovo uživamo u najboljim ligama Evrope.

U Liverpulu se nadaju što ranije nastavku lige kako bi i zvanično mogli da proslave svoju prvu titulu u Premijer ligi. "Redsima" matematički još tri pobede kako bi osigurali titulu, stena u vidu Van Dajka ispred Alisona je zasigurno jedan od najzaslužnijih za uspehe ove, ali i prošle sezone.

Holanđanin je ovih dana davao odgovore na neka pitanja putem Tvitera. Jedno je bilo protiv kog fudbalera je imao najviše problema da ga sačuva.

"Postoje dosta teških napadača za sačuvati, najteži bi verovatno bio Leo Mesi. Što se tiče klasičnih napadača onda Serhio Aguero", priznao je Van Dajk.

Baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Robert Lewandowski
Tuesday, 07.04.2020
03:29

A Gnabrija si zaboravio... Sta ti je radio u meču Nemačke i Holandije, ono nije bilo humano... Ko nije gledao neka ukuca na jutjubu, pa će se uveriti! 😂

avatar
RocknRolla
Tuesday, 07.04.2020
20:13

Ko je taj Gnabri,jel on sampion evrope i sveta? A taj sa tvoje slike,jel on ima tu titulu,jel se nasao u izboru za zlatnu loptu?

avatar
Robert Lewandowski
Thursday, 09.04.2020
00:31

Gnabri je u ovom trenutku u top 5 igraca sa svojoj poziciji, a ovaj moj sa slike je najbolja devetka na svetu. Tvoj komentar samo govori o nekim vrlo je moguće tvojim frustracijama, ali pre svega fudbalskom neznanju. I da bio je u konkurenciji za ZL, nisi ispratio, zauzeo je 8 mesto. Polako malo, Gnabri je mlad igrač. Ali ne brini se osvaja Bajern tripletu ove sezone, pa će osvojiti i oni sve to što si gore napomenuo. To će doći kao penicilin za tebe. A nakon toga i ZL za Levu, samo polako. Da nije bilo kradje u LŠ u delima sa Realom imao bi Leva već 2 LŠ.