Van Gal ima velike planove za Kleverlija?

Autor: Janko Glavonjić
subota 26.07.2014.
21:40
Izvor: Sportske.net

Tom Kleverli je za mnoge navijače Junajteda najveći igrački balast koji imaju u svom klubu. Englez je puno obećavao kao mladić, po mišljenju nekih čak i više od Arsenalovih Remzija i Vilšera, ali su stvari u prethodne dve sezone okrenule naglavačke. Međut

thefa.com
thefa.com

Povezane vesti

Kada smo slušali o Van Galovim "listama za odstrel", na njima se retko kada moglo pročitati Kleverlijevo ime. Mnogi su smatrali da se on podrazumeva, i da su to liste iskuljučivo za igrače za koje se ne zna da li će ostati ili ne, ali Van Gal očigledno želi da pruži Tomu priliku.

Sam Kleverli je pre nekoliko dana izjavio da se nada prilici i da je on pravi tip igrača kakve Van Gal ceni, što je izazvalo podsmeh kod nekih navijača, ali sudeći po poslednjim informacijama koje stižu iz SAD, Kleverli će priliku i dobiti!

Kleverli je najavljen kao starter u meču protiv Rome, koji se igra večeras od 22h. I to ne samo da će Kleverli biti starter, već će možda poneti i kapitensku traku?

Naravno, svesni da je ovo prijateljski meč, ali kapitenska traka i na takvom meču se ne daje bilo kome, pogotovo ne igraču za koji se očekuje da bude prodat kao apsolutni višak ovog leta.

Ako se ova informacija ispostavi kao tačna, biće veoma zanimljivo videti da li će Kleverli opravdati Van Galovo poverenje.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke