Van Gal prognozira ishod šampionske trke u Premijer ligi, na koga bi stavio novac?

Autor: Stefan Matić
nedelja 06.01.2019.
21:29
Izvor: Sportske.net

Bivši trener Mančester Junajteda nije imao laku odluku.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Prekaljeni trenerski mag je ipak predvideo da Siti ne može da odbrani titulu,  a kao razlog je naveo odbranu - nešto po čemu Liverpul nije bio poznat u skorije vreme.

'Ako bih morao na nekog da stavim novac to bi svakako bio Liverpul! Imaju tim koji može mnogo bolje da se brani od Mančester Sitija, verujem da je to zbog Klopa. Nemac ih je naučio da grizu i pritiskaju i kada su bez lopte u nogama', izjavio je Holanđanin za Dejli Miror.

Naveo je i u čemu je Gvardiolin tim bolji.

'Iako im fali taj ratnički duh koji krasi Liverpul, Siti je tim koji igra graciozno i uvek imaju fantastične ideje za napadačke akcije'

'Nemojte me pogrešno shvatiti, volim da gledam Pepov tim, ali mislim da je Klopov tim u ovom trenutku bolji i bliži osvajanju titule.', završio je svoju izjavu za britanski list ekscentrični Van Gal.

Posle pobede u velikom derbiju na Etihadu 'Građani' su se približili na samo četiri boda, oba tima su izjednačeni po gol-razlici i gledamo jednu od najnapetijih trka.

Tu je naravno i Poketinov Totenhem koji se u sledećem kolu susreće sa Solskjerovim Junajtedom te ćemo tu videti da li Pevci isto ostaju u trci za naslov šampiona.

Jedno je sigurno, Van Galu kao bivšem treneru Junajteda nije bilo lako da da ovakvu izjavu - biranje između dva zla, ako pitate 'Crvene Đavole'.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Hajduk United
Monday, 07.01.2019
18:41

Znači vijest je bila prije par dana,i sad opet

avatar
Red Demon
Monday, 07.01.2019
15:58

Kako mi nedostaje ovaj covek s konferencijama.

avatar
Brazilero11
Monday, 07.01.2019
15:49

Mislim da ce za Junajted, Liverpul uvjek biti omrazeniji rival od Sitija. Iako nisu gradski rivali najvece rivalstvo Engleske je uvjek bilo Junajted _ - Liverpul.
Sitijeva istorija je maltene pocela prije 10ak godina.Siti je mali klub koji polako raste, za 10ak godina ako Siti i PSZ ovako nastave imace vise navijaca od ostalih klubova jer nova djeca vole uspjehe vise od istorije, mislim i ne samo oni nego i svi realno.

avatar
Martial11
Sunday, 06.01.2019
22:54

A tvoj Mancho je bio najgori u povijesti, rekorderi u vracanju lopte unazad, i prvog poluvremena bez golova.

avatar
äxwell
Sunday, 06.01.2019
22:37

Bio je bivsi trener Utd-a al to ne znaci da je sada automatski navijac Utd-a niti da gaji neke simpatije prema tom klubu..To je bio samo posao.