Vanja nesavladan, remi u senci povrede Ilića, pričaće se i o suđenju!

Autor: Darko Mitrović
subota 02.03.2024.
22:51
Izvor: Sportske.net

Bez pobednika u Torinu.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

U poslednjoj večerašnjoj utakmici 27. kola italijanske Serije A, Torino i Fiorentina su večeras podelili bodove.

Meč je završen bez golova, rezultatom 0:0, pa sada Fiorentina ima 42 boda na sedmoj poziciji na tabeli, dok je Torino deseti sa pet bodova manje.

Prvo poluvreme obeležili su veliki pehovi za domaći tim. Već u uvodnim minutima meča, srpski reprezentativni vezista Ivan Ilić se požalio na bol u kolenu, odmah je morao da bude zamenjen i veliko je pitanje koliko duga pauza ga sada očekuje.

Njegovo mesto zauzeo je Rići, ali on je već do kraja prvog poluvremena dobio dva žuta kartona, pa je domaći tim čitavo drugo poluvreme morao da igra sa fudbalerom manje na terenu.

Nekoliko minuta ranije poništen je gol Torina koji je postigao Zapata, jer je posle provere u VAR sobi uočen prekršaj koji je prethodio golu.

Ipak, Fiorentina u nastavku nije uspela da iskoristi brojčanu prednost na terenu, a Vanja Milinković-Savić na golu Torina je ostao nesavladan. U nadoknadi vremena srpski golman je imao jednu odličnu intervenciju posle šuta Nika Gonzalesa, u jeku velikog pritiska gostujućeg tima.

Minut kasnije još jedna dobra prilika za Fiorentinu, ali lopta je završila preko gola.

Finiš meča obeležilo je i iskjučenje trenera Torina Ivana Jurića koji je bio jako nezadovoljan suđenjem u večerašnjem meču.

Dodajmo još da je u ekipi Fiorentine svih 90 minuta odigrao štoper Nikola Milenković, a kod domaćih Uroš Kabić nije dobio priliku da zaigra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke