VAR poništio Ronalda u 90+, Juveu samo bod, ludnica i u Bolonji!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 22.08.2021.
20:33
Izvor: Sportske.net

Luda utakmica u Udinama, a i u Bolonji.

EPA-EFE/GABRIELE MENIS
EPA-EFE/GABRIELE MENIS

Povezane vesti

Fudbaleri Udinezea i Juventusa remizirali su rezultatom 2:2, dok je Bolonja slavila protiv Salernitane - 3:2 u popodnevnim mečevima prvog kola Serije A.

Da krenemo od početka, od danas popodne. Prvo, pometnju oko Juventusa unela je informacija da je Kristijano Ronaldo zatražio da danas ne bude starter kako bi razmotrio ponude do kraja prelaznog roka, a potom je i na terenu bilo prilično uzbudljivo. 

Juve je meč otvorio idealno, Dibala je iskoristio asistenciju Bentankura već u trećem minutu. U 23. minutu Dibala je bio asistent, a Kuadrado strelac za 0:2.

Ipak, to nije bio kraj, a za to je bio zaslužan Vojčeh Ščesni. On je najpre u 51. minutu napravio penal, a precizan sa 11 metara bio je Pereira - 1:2. 

Malo je falilo da Udineze dobio  i drugi penal, Danilo je oborio Delofeua, kontakta je bilo, srećom VAR je snimio da je prethodno bio ofsajd, pa su gosti imali sreće.

Međutim, u 83. minutu pogledala ih je sreća zvaja Vojčeh Ščesni koji je pogrešio, poklonio loptu Okaki, ovaj odmah dodaje Delofeuu za 2:2. 

U finišu je Udineze bio konkretniji, mogao je i do konačnog preokreta, ali je Ščesni na kraju uspeo i da sačuva Juventus. 

Ronaldo je u igru ušao u drugom delu igre, a u poslednjim trenucima meča postigao je pogodak glavom, posle centaršuta Kjeze, ali je VAR  snimio da je njegovo rame bilo u ofsajdu i pogodak je poništen! Tu situaciju pogledajte OVDE.

Jednako uzbudljivo bilo je i u Bolonji, gde je tim Siniše Mihajlovića sa dva igrača manje slavio rezultatom 3:2 protiv Salernitane. 

Gosti su ostali sa igračem manje u 34. minutu kada je zbog dve javne opomene isključen Strandeberg. Ipak, u 50. je drugi žuti zaradio i Sorijano, pa su timovi bili 10-10, ali onda je usledio šou. Pet golova, tri crvena kartona u čemu je prednjačio domaćin i pobeda Mihine Bolonje!

Dva puta je De Silvestri uspevao da postigne pogotke posle kornera, a Marko Arnautović je podigao svoj tim kada je Salernitana uspela da preokrene. 

Nestvaran meč, a kada se sve sabere i oduzme, čeka nas fantastična i uzbudljiva sezona Serije A.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke