VAR stigao u Englesku

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 08.01.2018.
23:39
Izvor: Sportske.net

Prvi put u engleskom klupskom fudbalu večeras je korišćena video tehnologija (VAR).

Beta/Gareth Fuller, PA via AP
Beta/Gareth Fuller, PA via AP

Povezane vesti

Utakmica trećeg kola FA Kupa između Brajtona i Kristal Palasa ostaće upamćena kao prva u Engleskoj na kojoj je korišćena video tehnologija.

VAR tehnologija će u Engleskoj biti korišćena u situacijama kada postoji dilema oko postignutog gola, odluka vezanih za penal, crveni karton i zamenu identiteta igrača.

Andre Mariner večeras je bio glavni arbitar na "Amex Stadionu", a sa VAR tehnologijom rukovali su Nejl Svorbrik i Piter Kirkap.

Brajton je slavio rezultatom 2:1 a više o samoj utakmici možete čitati OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Tuesday, 09.01.2018
07:54

I u polufinalu i finalu liga kupa sto znaci da Pep nema sanse xaxa.

avatar
Vrlo intelektualno
Tuesday, 09.01.2018
00:53

VAR stigao tek sad u Englesku,a ljudi iz Partizana i Zvezde pricaju kako su oboje za to,ali ipak jedni druge lazu kako suprotna strana nece,a zapravo takvu tehnologiju srpska liga nece imati ni za 30 godina,pa mi ni slow motion pravi nemamo,a i kamere nisu u hd-u,zasto se lazemo samo...zamislite vi ovo,kaze Pantic sa Partizanove televizije da su od pocetka ove sezone bili za VAR,ali Zvezda nije htela 😂 Zamislite ono igraju jedni ili drugi protiv npr Backe kao gosti i imaju var,ali zato Old Traford nema......ali ne upuceni narod cesto veruje u takve stvari,pa se posle pitaju kako smo losi u celom sistemu fudbala.