Vardi apsolutni heroj večeri, dao gol za remi sa Totenhemom, ali zbog drugog gesta postao hit!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 19.08.2024.
23:02
Izvor: Sportske.net

Vardi u svom stilu...

AP Photo/Rui Vieira
AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Fudbaleri Lestera i Totenhema remizirali su rezultatom 1:1 u poslednjem meču prvog kola Premijer lige.

Meč je obeležio Džejmi Vardi koji je postigao izjednačujući pogodak, a takođe je pri izlasku iz igre pokazivao navijačima Totenhema da ima titulu, za razliku od njih. 

Večeras smo gledali dva potpuno različita poluvremena, jer je u prvom delovalo da je Lester dobro prošao sa samo 0:1 na semaforu, da bi potom u drugom ne samo došao do izjednačenja, nego umalo i do preokreta.

U centru pažnje od početka bio je novi napadač Totenhema Dominik Solanke i prosto je neverovatno da večeras nije postigao gol. On je odmah na početku imao dobru šansu, bio je konstantna pretnja, ali je onda iz drugog plana iskočio Pedro Poro.

U 29. minutu Medison je centrirao, a Poro bio na pravom mestu i pogodio za 0:1.

Do odlaska na odmor šansu je imao i Brenan Džonson, ali promene rezultata nije bilo. 

Lester je bio potpuno bezopasan u prvom, ali je u drugom bio potpuno drugačiji tim. 

U 58. minutu Romero je neshvatljivo ostavio samog Džejmija Vardija na drugoj stativi, a nakon centaršuta Fatavua, u svom stilu je glavom pogodio za 1:1 i eksploziju na tribinama "King Pauera".

Lester je zaigrao bolje posle datog gola i u 71. minutu Vardi je mogao i do drugog gola, ali je ovaj put Vikario zaustavio pokušaj Vardija.

On je potom izašao iz igre u 79. minutu i tom prilikom pokazivao navijačima Totenhema da on za razliku od njih ima titulu u Premijer ligi. 


Totenhem je imao loptu u nogama i dominaciju, ali je Lester vrebao i čekao novu šansu. Ona se ukazala nadoknadi vremena kada je mladi Bergval, koji je tek stigao u Totenhem, izgubio loptu u opasnoj zoni, usledio je centaršut i Vikario je zaustavio Ndidijev udarac glavom. 

Na kraju, iako je Totenhem imao više udaraca i šansi, podela bodova je bila pravedan ishod.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke