Varnice pred derbi PL, Haland odgovorio TAA: "Ne znaš ti kakav je osećaj..."

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 07.03.2024.
21:25
Izvor: Sportske.net

Liverpul u nedelju od 16.45 dočekuje Mančester siti u derbiju Premijer lige.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Fudbaler Mančester sitija Erling Haland odgovorio je na tvrdnju igrača Liverpula Trenta Aleksandera-Arnolda da trofeji više znače Liverpulovim navijačima nego Sitijevim, rekavši da taj igrač ne zna kakav je osećaj osvojiti triplu-krunu.

Liverpul u nedelju od 16.45 dočekuje Mančester siti u derbiju Premijer lige, a tenzije su uvećane uoči utakmice posle izjave Aleksandera-Arnolda da zbog većih finansijskih resursa Sitija tom klubu i njegovim navijačima ne znače mnogo trofeji, koliko Liverpulu i njegovim navijačima.

Međutim, Haland, koji je trenutno najbolji strelac Premijer lige sa 18 golova, podsetio je Aleksandera-Arnolda da je Siti prošle sezone osvojio Premijer ligu, FA kup i Ligu šampiona.

"Ovde sam godinu dana i osvojio sam triplu krunu i to je bio prilično lep osećaj, mislim da on ne zna tačno kakav je to osećaj. Tako sam se osećao prošle sezone i bilo je prilično lepo. Mogu da pričaju koliko god žele, ili on može da priča koliko god želi, ne znam zbog čega to radi, ali ne smeta mi", rekao je Haland za Skaj.

Derbi utakmicu Liverpul dočekuje sa 63 boda, bodom više od drugoplasiranog aktuelnog šampiona Sitija.

Haland je rekao da jedva čeka utakmicu na Enfildu.

"To će biti sjajna utakmica, Liverpul je na čelu, bili su najbolja ekipa do sada, pa moramo da pokušamo da odigramo najbolje. Utakmica Sitija i Liverpula je posebna i ova će biti zaista važna", rekao je on.

Siti je prošle sezone nadoknadio zaostatak za Arsenalom i odbranio titulu u Premijer ligi. Ove sezone je jača konkurencija, pošto su Liverpul, Siti i Arsenal osvojili više od po 60 bodova posle 27 utakmica, što je prvi put u istoriji Premijer lige.

"Prošle godine smo bili u zanimljivoj trci za titulu, a neko nas je čak u jednom trenutku i udaljio iz trke. To je lepa stvar, a lepa stvar kod Premijer lige je što su mnogi dobri i ima mnogo onih koji mogu da osvoje titulu. Poslednjih godina to je bio Mančester siti i pokušaćemo to da uradimo ponovo, ali neće biti lako. Ali, dobri smo", naveo je norveški napadač.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke