​Vaskrsnuće Sampdorije, Napoli stiže Inter, nula u Bolonji

Autor: Aleksandar Golubović
nedelja 06.02.2022.
16:59
Izvor: Sportske.net

Sasuolo poražen u Đenovi.

EPA-EFE/SIMONE ARVEDA
EPA-EFE/SIMONE ARVEDA

Povezane vesti

Ovog popodneva odigrane su tri utakmice u Seriji A, a najviše zadovoljstva imaju u Sampdoriji nakon ubedljive pobede nad Sasuolom, dok je Napoli trijumfom u Veneciji stigao na samo bod zaostatka za vodećim Interom.

Sampdorija je ostvarila značajnu pobedu na domaćem terenu protiv Sasuola 4:0 i tako prekinuli seriju od čak četiri poraza.

Sve je bilo rešeno u uvodnim minutima meča, kada su se u strelce upisali Frančesko Kaputo i Stefano Sensi.

Kaputo je već u petom minutu doneo domaće u vođstvo, dok je pozajmljeni fudbaler iz Intera svega dva minuta kasnije povećao prednost Sampe.

U drugom poluvremenu viđena su još dva gola u mreži Sasula. Strelci su bili Konti u 63. i Kandreva u prvom minutu nadoknade vremena i tao omogućili da Sampdorija iskoristi kiks Venecije i dođe na pet bodova iznad zone ispadanja.

Venecija je skupo prodala kožu na domaćem terenu protiv favorizovanog Napolija izgubivši 2:0. Strelac vodećeg gola na meču bio je Viktor Osimen, a pobedu je u 10. minutu nadoknade meča potvrdio Petanja i tako omogućio svom timu da se približi prvoplasiranom Interu na samo bod zaostatka, uz utakmicu više.

Venecija je nastavila sa serijom loših rezultata, ali i dalje zaostaje podnošljiva dva boda za mestom koje garantuje elitni status.

U komšijskom derbiju između Bolonje i Empolija nije bilo golova, što je rezultat koji ne znači mnogo nijednoj ekipi budući da su obe u lošoj seriji.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke