Vatromet u Madridu - De Tomas "het-trikom" doneo tri boda davljeniku iz Valjekasa

Autor: Stefan Matić
petak 11.01.2019.
23:25
Izvor: Sportske.net

Na Valjekasu je gostovala Selta - ovim duelom se ujedno i započelo 19. kolo španske Primere.

twitter.com/LaLiga
twitter.com/LaLiga

Povezane vesti

Tim iz Viga je povezao dva poraza i na meč predzadnjem Rajo Valjekanu gostovao je bez svog ponajboljeg igrača Jaga Aspasa.

Sa druge strane domaći Rajo je tražio beg sa dna, tim sa Valjekasa je posle tri uzastopna poraza vezao dve pobede i žele da nastave dobru formu.

Meč je odlično počeo, postignut je rani gol što je dalo naznake da će meč biti interesantan.
 
Domaći Rajo Valjekano već iz prve prave prilike dolazi do vođstva. Predivan gol Raula de Tomasa iz slobodnjaka u četvrtom minutu meča na stadionu u Valjekasu.

Ali ubrzo gosti iz Viga preuzimaju kontrolu nad utakmicom, konstantan pritisak je odmah urodio plodom. Meksikanac Nestor Arauho posle odbitka uspeva da poravna rezultat na 1:1 već u 13. minutu.

Gosti uspevaju da dođu do potpunog preokreta u 18. minutu, Abdulae Baj štoper domaćih je igrao rukom u svom šesnaestercu. Urugvajac Maksi Gomez ne toliko sigurnim izvođenjem najstrože kazne dovodi Seltu u vođstvo 1:2.

Domaći su postigli gol za izjednačenje u 32. minutu, međutim španski arbitri su pravedno poništili zbog ofsajda Raula de Tomasa.

Ali su domaći ipak uspeli da stignu do poravnanja u 37. minutu.

De Tomas je ipak stigao do svog drugog gola na ovoj utakmici, ali je i ovaj bio na ivici poništenja. Sudije su ipak posle konsultovanja sa VAR tehnologijom dosudili ispravnu odluku te je stojalo 2:2 na semaforu u predgrađu Madrida.

Nastavak utakmice posle pauze nije bio u ritmu početka prvog poluvremena.

Prvo uzbuđenje nam donosi Maksi Gomez, Urugvajac je mogao da donese prednost Selti, ali njegov šut iz 72. minuta završava na prečki golmana Dimitrievskog.

Napadač domaćih Španac Raul de Tomas izrasta u heroja ovog suseta. Svojim trećim golom na utakmici vratio je prednost Rajo Valjekanu u 77. minutu meča.

Sva tri boda definitvno ostaju na Valjekasu. Portugalac Bebe koji je ušao kao zamena u 73. minutu overio je pobedu domaćeg tima golom u 91. minutu.

Ovaj trijumf domaćeg tima ih makar preko noći stavlja na 18. poziciju, dva boda više od Viljareala koji svoj meč igra u subotu protiv Hetafea.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
conecorleone
Saturday, 12.01.2019
17:21

Pogledao sam profil igraca i neke snimke,golove,rec je neverovatnom igracu u ok godinama,njegovi golovi sve popreckuse,brz,dobar sut,glavom,slobodnjake,odlicna zavrsnica,Raul de Tomas treba da se vrati u januaru,ima vec 24 godine,nije toliko ni mlad a zasluzuje sansu pored ovakvog Benzeme.

avatar
GO HARD
Saturday, 12.01.2019
01:22

Realova skola :D