Važno je - Laporta sazvao konferenciju za sutra!

Autor: Aleksandar Golubović
ponedeljak 18.04.2022.
15:25
Izvor: Sportske.net

Tema je goruća!

@FCBarcelona/Twitter
@FCBarcelona/Twitter

Povezane vesti

Predsednik Barselone Đoan Laporta zakazao je konferenciju za novinare povodom dešavanja od prošlog četvrtka i duela protiv Ajntrahta iz Frankfurta gde je tim na čijem je čelu eliminisan iz Lige Evrope.

Ajntraht je zahvaljujući dvostrukom strelcu Filipu Kostiću prošao u polufinale Lige Evrope, ali mnogo veći problem od eliminacije odnosi se na ogroman propust po pitanju gostujućih navijača.

Pisali smo dan nakon meča da se čak 30.000 navijača kluba iz Nemačke obrelo u četvrtak uveče na "Kamp Nou", a detalje u vezi sa ovim propustom sutra će objasniti lično Laporta.

Prvi čovek Barselone Đoan Laporta rekao je da klub istražuje na koji način se dogodilo da više od 25.000 protivničkih navijača bude prisutno na "Nou kampu", ali da će sve dodatno elaborirati u utorak.

"Sramota je ono što smo iskusili večeras. To ne sme nikada da se ponovi. Imamo mnogo informacija o tome šta se dogodilo i potrebno nam je vreme da pređemo preko toga. Kao navijač Barselone osećam se posramljeno zbog onoga što smo videli", naveo je Laporta, čiji tim igra večeras protiv Kadiza na zatvaranju 32. kola španske Primere.

Videćemo u kakvom će raspoloženju Laporta dočekati sutrašnju konferenciju, a ukoliko verujte da će izabranici Ćavija Ernandeza uspešno izaći na kraj sa Kadizom, AdmiralBet vam nudi lepu kvotu na 1 i 3+ i ona iznosi solidnih 1,68.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke