Večeras odlazi Paulo Dibala! Ovo je spisak opcija i nisu baš sjajne!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 16.05.2022.
10:06
Izvor: Sportske.net

Očekujte dirljve scene na "Alijanc Stadionu"

EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI
EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI

Povezane vesti

Paulo Dibala će se danas oprostiti od navijača Juventusa u Torinu. Sigurno da će ga stadion protiv Lacija ispratiti ovacijama, sedam godina je proveo u klubu, bilo je dobrih i manje dobrih stvari, poslednje sezone su obeležile povrede, Juventus nije pristao na njegove uslove pa će "La Hoja" potražiti novi klub.

"Niko ne može da nam oduzme ono što smo imali", poručio je Dibala navijačima koji se plaše da će prihvatiti jedinu ponudu koju ima.

To je Interova, četvorogodišnji ugovor vredan oko 6 miliona plus bonusi, podsetimo od Juventusa je odbio tri godine od 7.5 miliona. Čini se da je Argentinac očekivao više ponuda, ali mnoge van Serije A odbijaju njegove povrede, propustio je dosta utakmica, pa za sada osim povremenih priča o Mančester Junajtedu ili Atletiku nema nekog većeg interesovanja. Javljao se Dortmund, ali oni ne nogu da priušte Dibalinu platu, tu je i Roma, ali i to izlazi iz platnih okvira Rimljana, mada Murinjo pritiska američkog vlasnika Dena Fridkina da pojača tim, a imaće i adut, ako osvoji Ligu Konferencija u Tirani.

Sve u svemu, za Dibalu za sada nema pravog odgovora, ako na kraju ne ostane ništa drugo, preći će u Inter, nema sumnje da će time narušiti svoj legat u Juventusu, ali sa druge strane, on nije kriv zbog odbijanja kluba da mu da ono što je tražio.

Večeras će sigurno biti i suza, Alegri će verovatno početi sa Argentincem, izvesti ga u nekom trenutku meča kako bi mu navijači odali priznanje...

Posle Del Pjera, Teveza, Pogbe, još jedna "desetka" Juventusa napušta Torino...

Kod Lacija večeras izgleda da izostaje Imobile, sve će oči biti uprte u Sergeja koji je meta Juventusa, a AdmiralBet nudi mali specijal na Srbina koji bi vam se mogao isplatiti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke