Večernji bonus tiket AdmiralBeta, naš predlog, od Friulija do Buenos Ajresa!

Autor: Boris Jovanović
subota 18.03.2023.
17:05
Izvor: Sportske.net

Groznica subotnje večeri...

Povezane vesti

Stub našeg večernjeg subotnjeg tiketa je Milan u Udinama. Zbog prošlosti, Nerea Roka, Kapela, porodice Maldini, Milan se u pokrajini Friuli oseća kao kod kuće, to je jedna od retkih regija u kojima ima veću podršku od Juventusa. Čeka ih velika bitka za četvrto mesto, domaće "Zebrete" su rasterećene, Udineze obično igra slabije kada izbori opstanak. Uz "dvojku" dodajemo golove, bilo ih je 20 u šest mečeva u ovoj deceniji.

Sion je najgora odbrana lige, u goste im stižu "Skakavci" iz Ciriha koji su takođe porozni u poslednjoj liniji. Nijedan tim nije siguran, mada je domaćin u težoj situaciji i baš lošoj formi. Za "crveno-bele" sezona je teža od očekivanja, pobeda bi bila dragocena. Kakva je narav ovih timova neka posvedoči činjenica da smo u dva njihova duela ove godine videli neverovatnih 12 golova!

O Rakovu smo pisali, tim iz sela sa juga Poljske igra sjajan fudbal, prošle godine su bili drugi, ove će uzeti titulu. Trenira ih več sedam godina Marek Papsun, studiozan rad i kontinuiter je dao rezultat, prethodne dve godine su osvojili i Kup i Superkup Poljske. Sada je na redu titula, kod kuće u malenoj Čestohovi su izgubili dva boda cele sezone.

Za kraj Argentina, gde uvek manjka golova. Od toga smo krenuli, Tigre je malo bolji tim od Arsenal Sarandija, ali domaćin je tvrd, brani se i na svom "Grondona" stadionu. Dva od poslednja tri meča ovih timova završena su bez pogodaka, plus gosti imaju probleme sa par povređenih napadača, bili bi itekako zadovoljni remije. Oprez na sve strane…

Broj tiketa je +630, zapamtili ste verovatno, ali da ponovimo. Odete na admiralbet.rs, u dnu strane su tiketi, kada tu kliknete, odvešće vas na sekciju sa bonus tiketima. Videćete brojeve tiketa u ponudi, pa navalite, kvota je veća nego da ste ga sami sastavili.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak